Kampstart 19:30 i Holger Danske Arena

Den her har de glædet sig til både i Rødovre og Rungsted.

I Rødovre elsker man naturligvis fredagshjemmekampe mod rivalerne, mens Rungsted kommer rigtig stærkt ind til kampen med tre sejre på stribe. 

Rungsted har efter det voldsomme 4-10-nederlag i Aalborg - måske var det en øjenåbner - vundet de seneste tre kampe mod Herning, Frederikshavn og Odense. 

Otte point, der for alvor har rullet nordsjællænderne ind i Metal Final4-ræset og tre point i aften vil lune for gæsterne, der siden det store nederlag i Aalborg har fundet disciplinen frem og står langt bedre i egen zone. 

Samtidig har Rungsted tydeligvis fundet et par gode angribere eller tre frem som nye imports, og i aften er det altså at Rungsted skal bevise stabilitet. 

Det er mod et Rødovre-hold, der også fik en "klapper" i Aalborg med 4-9. 

Her startede Rødovre forrygende med at komme foran 3-0, men allerede inden første periode var ovre, var stillingen 4-3 i Aalborg-favør.

Det sejlede i Rødovres defensive zone og disciplinen røg sig også en tur, og det er de to steder, hvor Rødovre virkelig skal forbedre sig, hvis det skal blive til point i aften.

Det forventer vi: Set på form og momentum er Rungsted favorit til at tage alle tre point i aften. Men i en klassiker som denne lægger ingen sig ned. 

Historikken: Det var Rungsted også i sæsonens første kamp, men den vandt Mighty Bulls 6-5 efter overtid. 

Statistikken: Rungsted har lukket 38 mål ind, Rødovre 44 mål. Det er de to dårligste defensiver i den statistik, der mødes i aften. 

Hold øje med: Sami Moilanen fik scoret en fint mål i Aalborg og er virkelig en af dem, der skal "shine" i aften. Hos Rungsted kan en spiller som Rasmus Andersson blive afgørende, hvis hans skud kører på maksimalt. 

Skader/karantæner: Rødovre uden Mads Eller og Frank Gymer senest, mens Rungsted manglede Morten Jensen i kampen mod Odense senest. 

Metalligaen.tv: Har Henrik Bauch på plads til at guide seeren gennem de 60 minutter. 


SønderjyskE vandt ubesværet i Vendsyssel ESBJERG: OLIVER KJÆR erstatter Nick Master og debuterer i aften