Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls leverede glimrende i den seneste hjemmekamp søndag mod Esbjerg, hvor det blev til en 2-1-sejr over gæsterne efter straffeslag. Det var en stor eftermiddag for Mighty Bulls, og sejren blev hevet hjem efter en strålende præstation af Wiliam Rørth. Siden kom Rødovre altså ned på jorden med 0-4 mod Aalborg, men det mest banebrydende i Rødovre-ugen var måske det advisory board og den redningsplan, som Mighty Bulls lancerede i aftes. 

Fredag aften kommer Rungsted Seier Capital på besøg i arenaen. Mighty Bulls-kaptajn Mads Eller siger følgende til klubbens hjemmeside før matchen i aften. 

- Det afgørende bliver hvem der kan holde styr på nerverne nede på isen. Det er klart det bliver en meget intens kamp, som det altid plejer at være imod Rungsted. Special-teams bliver tit rigtig afgørende og det var det også sidst vi mødte Rungsted, så derfor er vigtigt hvem der kan holde sig væk fra udvisningsboksen, siger han. 

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er på plads til matchen i aften for at guide dig igennem slaget mellem de to traditionsklubber. 

 Nu er det lidt tid siden, men vi kan bruge at vores powerplay fungerede rigtig godt i den kamp. Vi var ikke så gode i box-play og i det defensive spil, og vi var foran af flere omgange i kampen, men Rungsted kom desværre igen, dog slog det ikke holdet ud og vi endte med at vinde kampen i overtid. Der er en masse positive elementer vi kan tage med ind til kampen imod Rungsted og det er specielt vigtigt, hvis vi kigger ind i den periode som holdet befinder sig i på nuværende tidspunkt i sæsonen, lyder det fra Mads Eller. 

Det bliver ikke nemt for Rødovre i aften. Rungsted er ude på revanche efter 5-6-nederlaget i den første indbyrdes kamp i sæsonen og Mark Pedersons mandskab går formstærkt ind til "den sjællandske klassiker".

Aftenens gæster i Rødovre har fået 13 point i de seneste fem kampe og er etter på Metal Ligaens formbarometer. Rungsted bliver drevet frem af Metal Ligaens vel nok bedste dansker for øjeblikket, Matthias Asperup, der har scoret i syv kampe i træk. Det hører til sjældenhederne. 

Hold øje med: Malte Setkov scorede sit første mål for sæsonen, da han afgjorde kampen mod Odense tirsdag aften. Hos Rødovre er en målmandspræstation af højeste kaliber nødvendig. Bliver det Grubak eller Rørth?

Det forventer vi: Rungsted går ind som favorit grundet den fine form og de tre øverste kæder, der alle kan producere, men mon ikke et hårdt fightende Rødovre-mandskab kan holde kampen tæt?

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er på plads til matchen i aften for at guide dig igennem slaget mellem de to traditionsklubber. 

Historikken: Rødovre vandt sæsonens første og meget underholdende match mellem de to mandskaber. Der blev scoret hele 11 gange i Mighty Bulls' 6-5-sejr efter overtid.

Statistikken: I den kamp scorede Rødovre tre mål af seks i overtal. Rungsted skal ikke i udvisningsboksen. Hos Rungsted har Matthias Asperup scoret i de seneste syv kampe. I alt har kun otte spillere de seneste ti sæsoner præsteret at score i syv kampe i træk. Kun to har overgået det - udover Howes var det Aalborgs Alex Leavitt (9) i 2013/14. Det fortæller Skudzonen. 

Skader/karantæner: Rødovres hjemmeside melder Brandon Magee, Måns Hansson og Niclas Krarup ude. Hos Rungsted er der lige nu kun udskiftninger i udkanten af truppen. 

 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-SønderjyskE Rødovre Mighty Bulls igangsætter økonomisk redningsplan