Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre på en mandag eller tirsdag aften er på ingen måde en nem opgave.

SønderjyskE er et af de hold, der tidligere på sæsonen har været i problemer i Rødovre, der i det hele taget tager de fleste af sine point på hjemmebane. 

Mighty Bulls har hentet 18 af 24 point - altså 75 procent - af holdets point på hjemmebane, mens det blot er blevet til 6 point på udebane, hvor Rødovre er Metal Ligaens dårligste hold. 

Seneste match var et klart nederlag i Herning, hvor Rødovre for en enkelt gangs skyld ikke var i nærheden af at drille ligaens nuværende tophold. Rødovre-træner Olaf Eller gjorde i sidste uge halvvejsstatus for Rødovre Mighty Bulls-mandskabet og sagde blandt andet:  

- Tætte kampe i Esbjerg 3-4, efter at have ført 3-0, i Rungsted 2-3 og to flotte hjemmesejre mod Herning og Aalborg, ligaens ubestridte førerhold, synes jeg tydeligt viser, at vi er der, og fighterhjertet lever i den grad på samme måde, som troen på slutspil gør, som naturlig følge af egne præstationer, lød det. 

SønderjyskE kommer fra et 0-1-nederlag mod Herlev, assisterende træner Casper Stockfisch om kampen: 

- Vi har desværre spillet nogle kampe på det seneste, hvor vi ikke har levet op til forventningerne om at spille 60 minutters ishockey. Det er absolut vores største fokuspunkt tirsdag aften i Rødovre.

- Under søndagens kamp tog vi især i tredje periode nogle dumme beslutninger som endte med at blive dyre – det er der ikke rød til i Rødovre, men vi har set noget video og fået en god snak, så jeg føler at vi er godt klædt på til i morgen, lyder det. 

Skader/karantæner: SønderjyskE har fået Patrick Galbraith tilbage efter karantæne, mens Villiam Haag må vente yderligere en spilledag ude. Anders Biel og Gabriel Desjardins er ude med skader, Max Tjernström var ikke med søndag, og sønderjyderne har tre mand med U20-landsholdet. Rødovre har Edvard Lundmark og Anton Als med U20-landsholdet og spillede også uden Frank Gymer mod Herning i søndags.

Det forventer vi: Det bliver tæt og jævnbyrdigt og det er svært at pege på en entydig favorit, når man trækker spillere ud, der er fraværende. Det kunne sagtens blive en "etmålskamp" eller uafgjort i ordinær spilletid.

Hold øje med: Alex Haunstoft har spillet sig ind som etableret mand og får både ansvar og spilletid hos Rødovre. Stærk indgang for ham i Metal Ligaen. Hos SønderjyskE var der scoringsproblemer søndag mod Herlev. Er det noget, Nikolaj Krag-Christensen kan løse?

Metalligaen.tv: Har Henrik Bauch med til at guide dig igennem de 60 minutters hockey. 

Historikken: Det er fjerde gang i sæsonen, de to hold mødes. De tre øvrige matcher er endt med hjemmesejre. SønderjyskE har vundet 5-2 og 4-1 i Vojens, mens Rødovre vandt 6-5 da de to hold mødtes i Rødovre Centrum Arena. 

Statistikken: Rødovre ligger sidst formbarometeret over de seneste fem kampe med blot tre point, mens SønderjyskE står med seks point i den seneste håndfuld kampe. 

 


Continental Cup: Herning Blue Fox skal til Cardiff 4-1: Rungsted fortsatte det gode spil mod Frederikshavn