Kampstart 14:00 i Holger Danske Arena

Rødovre Mighty Bulls har familiedag i Holger Danske Arena og lægger an til en festlig eftermiddag. 

SønderjyskE kommer på besøg, og Rødovre har i den grad revanchetørst efter sidste søndag.

Der mødtes de to mandskaber også, og sønderjyderne vandt uden problemer med 7-0 mod et Rødovre-hold, hvor flere af nøglespillerne måske ikke helt "mødte op".

Det plejer Rødovre-spillerne at gøre på hjemmebane, hvor modstanderne sjældent kommer fra Holger Danske Arena uden hård modstand.

I dag har Mighty Bulls Marcus Almquist med på holdet, og mon ikke den vævre angriber er mere end klar til at vise, at han stadig kan score mål?

Almquist har X-faktor og bliver en kæmpe forstærkning til Rødovre i en tid, hvor man altså har Frank Gymer og Mads Eller ude. 

SønderjyskE skal også rejse sig efter 2-5-nederlaget i Esbjerg fredag aften, og sønderjyderne har virkelig brug for tre point i det hårde Metal Final4-kapløb. 

- Vi spillede en rigtig god første periode i Esbjerg, men undertalsspillet i anden periode trak tænder ud. Vi har et presset program den kommende tid, og derfor vigtigt for os at vi fokuserer på at spille rigtigt og være smart, siger SønderjyskE's assisterende træner Casper Stockfisch til klubbens hjemmeside. 

- Nu venter en der en ny opgave i morgen eftermiddag. Jeg ved godt at vi vandt rimeligt komfortabelt over dem hernede, men de er et helt andet hold på deres hjemmebane. De er gode i overtal og de arbejder stenhårdt i samtlige 60 minutter, så derfor skal vi virkeligt spille med omtanke og undgå unødvendige udvisninger, tilføjer han.

Skader/karantæner: SønderjyskE manglede kun Valdemar Ahlberg i kampen i Esbjerg, mens Rødovre manglede Mads Eller og Frank Gymer i Vojens senest. Sebastian Bergholt kom galt af sted for en uge siden, men heldigvis gik det åbenbart ikke så galt som frygtet. 

Hold øje med: Naturligvis er der øjne på Marcus Almquist i Rødovre lineuppen, mens SønderjyskE's Cam Brown nu har spillet en enkelt kamp og lige har vænnet sig til tempoet.

Metalligaen.tv: Har Thor Dresler på plads i Rødovre for at guide seerne gennem de 60 minutter. 

Historikken: Første kamp mellem de to hold var ensidig og endte med en stensikker 7-0'er i Vojens. 

Statistikken: Rødovre har lukket 25 mål ind i de seneste fem kampe. SønderjyskE's nederlag i Esbjerg var det første i ordinær tid i sæsonen. 

Det forventer vi: SønderjyskE kommer som favorit, men Rødovre kommer til at give de lyseblå kamp til stregen - og kan måske udnytte trætte ben hos de meget berejste sønderjyder. 


Almquist matchvinder i Rødovre-comeback METAL FINAL4-ræset: Stillingen og de manglende kampe - hvem tager pladserne?