Kampstart 19:00 i Concordium Arena

Rungsted tager imod Frederikshavn i Concordium Arena og det er to mandskaber med forskellige udgangspunkter, der træffes i aften i det nordsjællandske.

Hjemmeholdet er stadig med i Final4-kampen og har brug for tre point for at hænge i, mens Frederikshavn kæmper hårdt for at få annulleret en mildt sagt elendig start på sæsonen.

I 11 kampes ordinær tid har nordjyderne endnu ikke sikret sig alle tre point, og hvordan er odds i aften? 

Det er ikke længe siden, de to hold mødtes i Frederikshavn og her vandt Rungsted ganske ubesværet med 5-2. Tager man den kamp som målestok, er Rungsted klar favorit.  

Men omvendt er det dog et Rungsted-hold, der i to kampe ikke har fået scoret mål og derfor må være "et såret dyr". Det er blevet 0-3 mod Aalborg på hjemmebane og 0-4 i Herning og specielt i den sidste kamp var det en smule skuffende for Mark Pedersons tropper, der tidligere i sæsonen slog Herning. 

Så Rungsted skal "oppe sig" mod et Frederikshavn-hold, der vil kæmpe til sidste sveddråbe for at hente den første sejr. I går fik White Hawks forstærkning af Måns Hansson, og det skal nok give et umiddelbart moralsk boost. Svenskeren er en klar forstærkning i den nordjyske defensiv, der har haft problemer - også fordi Mads Falborg Iversen har været fraværende. Hans comeback skulle også være nærtstående.

Hold øje med: Der må være målsultne Rungsted-spillere. Eksempelvis kunne en Lucas Andersen træde i karakter mod sin tidligere klub. Hos Frederikshavn fik Pontus Englund for alvor hul på bylden senest mod Odense og scorede to gange. Vigtigt for Frederikshavn at få sine imports i gang. Englund kan måske også støde med frem i aften og være en trussel. 

Det forventer vi: Det bliver en kamp mellem Rungsteds ivrige offensiv og en stram nordjysk defensiv. Hjemmeholdet er favorit, Frederikshavn lurer på omstillinger og powerplaymuligheder.

Metalligaen.tv: Henrik Bauch er på plads i Rungsted, hvor han skal guide seerne igennem de 60 minutter i Concordium Arena.

Skader/karantæner: Frederikshavn får altså Måns Hansson ind på holdet, Mads Iversen og Emil Marcussen var ikke med mod Odense. Rungsted manglede Nikolaj Davidsen i kampen mod Herning for nylig.

Historikken: Rungsted vandt den første indbyrdes kamp i sæsonen med 5-2 ganske problemløst. Frederikshavn vandt dog de sidste to opgør i sidste sæson. 

Statistikken: Morten Jensen er på førstepladsen på topscorerlisten med 17 point. Meget markant af den offensive back. Bedste frederikshavner er Todd Winder, der står med 11 point (1+10). 


Odense-direktør: Pison kan være ude for sæsonen SØREN NIELSEN stopper karrieren med øjeblikkelig virkning