Kampstart 19:30 i Concordium Arena

Det første sjællandske brag mellem Rungsted og Herlev finder sted i aften, og det er virkelig en kamp, der skal vise vejen.

Rungsted kom glimrende fra start med fire point i de første to kampe, men har været chanceløs mod både Aalborg og Odense i de seneste to matcher.

Der er plads til forbedring hos Olsson og Åhlunds tropper og specielt i anden periode har det været skidt.

Mod Aalborg blev det til 0-3 i anden periode, mens det i samme periode mod Odense blev til 0-5. Så mon ikke der skal tales om koncentration i første pause i aften?

Hvad springer i øjnene hos Rungsted på statistikkerne: Filip Karlsson er topscorer med fire point, mens Jesper Solomon Frisell har spillet godt 24 minutter i gennemsnit som den mest benyttede mand. Rasmus Andersson står med -5 i plus/minus-statistikkerne som den dårligste i den kategori.

Valdemar Hull stærkest i den kategori med +3, mens Steve Whitney er den mest benyttede angriber i forhold til minutter på isen. Han har lavet et mål og en assist.

Vi drejer til Herlev, der næsten sensationelt hentede fire point i alt i Aalborg og Esbjerg i sidste uge. Ikke fordi Herlev er noget dårligt hold, men fordi ørnene gjorde det med kun tre kæder til rådighed. Det gav plads på ugens hold til både målmand Emil Zetterquist og angriberne Matthias Asperup og Nicklas Heinerö på ugens hold her på sitet.

Så Rungsted ved nogenlunde, hvem de skal sætte en stopper for i aften.

Og så skal vi også notere os, at den tidligere Rungsted-back Tim Daly har spillet hele 30 minutter i gennemsnit i de foreløbig tre kampe, Herlev har spillet.

Det forventer vi: Herlev har kun spillet etmåls-kamp hidtil i sæsonen, og det kunne sagtens fortsætte i aften. Vi byder på en uafgjort med efterfølgende overtid og måske straffe.

Skader/karantæner: Rungsted stadig uden Morten Jensen, mens Herlev senest manglede Anton Johansson, Noah Samsøe (karantæne), Isac Skedung, Rasmus Simonsen og Lucas Carlsson.

Hold øje med: Spændende målmandsduel. Emil Zetterquist har stået formidabelt i Herlevs bur, mens Östlund blev byttet ud med Grubak for Rungsted i Odense senest. Hvem har buret hos nordsjællænderne i aften?

Historikken: Rungsted tog sejren i de fire første kampe i sidste sæson mod Herlev, mens Eagles vandt de to sidste.

Metalligaen.tv: Har Jesper Schultz til at guide seerne gennem kampen i aften.

Statistikken: Rungsted har lukket 18 mål ind i fire kampe, mens Herlev kun har sluppet otte mål ind i sine tre kampe.

OPTAKT: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox Irriteret Førster venter stadig på første sejr