Kampstart 19:00 i Concordium Arena

En enkelt match i aften i Metal Ligaen, hvor Rungsted Seier Capital tager imod Odense Bulldogs. 

Aftenens hjemmehold "fandt sit game" i sidste uge og leverede to disciplinerede indsatser, der kastede i alt fem point af sig. 

Det blev til 4-3 hjemme over Herning efter overtid, en sejr der blev fulgt op af en 3-2-sejr i Frederikshavn. 

Dermed blev 4-10-nederlaget i Aalborg visket fuldstændig bort, og Rungsted kan nu gå på jagt efter Metal Final4-kvalifikationen, og i det regi er kampen i aften yderst vigtig. 

For kan Rungsted snuppe tre point fra aftenens modstander, er nordsjællænderne for alvor med inde i ræset om deltagelse i pokalturneringens slutspil.

Den vej er Odense allerede godt inde på og fynboerne fik en "sejr for moralen", da det lykkedes at hente 1-5 mod SønderjyskE fredag aften og snuppe et point. Godt nok fik SønderjyskE vundet i straffe, men det var næsten Bulldogs-mandskabet, der smilede mest efter kampen. 

Skader/karantæner: Odense formentlig stadig uden Michael Prapavessis og Fredrik Bergvik, mens Rungsted stadig venter på Morten Jensen. Sebastian Niebling skulle efter Metalligaen.dk's oplysninger være stoppet. 

Det forventer vi: Rungsted med flotte resultater og fem point i sidste kommer til at give Odense en hård match. Det ligner en kamp, der først bliver afgjort til sidst. 

Hold øje med: To assister af Gustav Green i Frederikshavn fredag aften. Har udviklet sig til en reel leder på Rungsteds mandskab. Hos Odense scorede Blake Bennett to gange mod SønderjyskE. Amerikaneren er pivfarlig og har scoret seks mål allerede. 

Historikken: Rungsted vandt samtlige tre hjemmekampe mod Odense i sidste sæson og tog også en enkelt sejr på udebane. I alt fire sejre til Rungsted og to til Odense - ingen kampe gik i overtid. 

Statistikken: Theo Keilin og Filip Karlsson er Rungsteds topscorere med hver otte point, mens Odenses Filips Buncis står med 10 point. 

Metalligaen.tv: Henrik Bauch er på plads som kommentator med Ole Pedersen på kameraet. 


27-årig svensker forstærker White Hawks-angrebet Rødovre: Gymer og Eller ude i længere tid