Kampstart 19:30 i Concordium Arena

Stor match i aften i det sjællandske, hvor klassikeren mellem Rødovre og Rungsted spilles for tredje gang i sæsonen. 

Begge hold kommer med nederlag i bagagen og er sejrshungrende. Rungsted vil i spil til en top fire-placering, mens Rødovre kommer til at kæmpe en hård kamp for den eftertragtede playoff-plads, nu hvor Frederikshavn er kommet i gang, mens Herlev er dumpet lidt nedad i klassementet. 

Det ligner grangiveligt en "trekamp" om plads syv, otte og ni.

Rungsted spillede en fornuftig kamp i Esbjerg og skabte egentlig ganske mange muligheder, men hjemmeholdet var altså lige en tand skarpere foran målene og i målmandsspillet. Derfor måtte Rungsted ned på jorden igen efter 9-1'eren mod Herlev og Mark Pedersons mandskab mangler stadig at bevise den helt solide stabilitet, der skal til at for at fange en top fire-placering.

Pederson kan glæde sig over, at de danske profiler i den grad producerer point, og kan vel egentlig også vente på, at importspillerne - eller bare et par stykker af dem - "eksploderer" på den gode måde. 

Rødovre Mighty kommer fra et 2-5-nederlag i Frederikshavn, der sendte Olaf Ellers mandskab ned på sidstepladsen. Der er næppe tvivl om, at den snu ræv Eller nok havde kalkuleret med, at kampen om slutspilspladsen ville blive en hidsig omgang og ikke bare noget, Rødovre ville rende i mål uden problemer. 

Til gengæld kan de Rødovre-spillere, der var med i sidste sæson, trods sidstepladsen glæde sig over, at det langtfra ser lige så håbløst ud som i fjor, hvor Mighty Bulls allerede på nuværende tidspunkt var helt vingeskudt i tabellen.

Statistikken: Det lugter af mål, når de to hold mødes i denne sæson. Der er scoret 10 mål i snit i de to indbyrdes opgør. 

Historikken: I den første match i Rungsted var det Rødovre, der løb med en sejr på 6-5 efter overtid, mens Rungsted tog en stensikker 7-2-sejr i Rødovre Centrum. 

Det forventer vi: Rungsted har profilerne og et mere navnkundigt mandskab, Rødovre har en ubændig vilje til at fighte i 60 minutter. Hjemmeholdet ligner en favorit, men man skal aldrig afskrive Mighty Bulls-fighterne.

Metalligaen.tv: Henrik Bauch er på plads i Concordium Arena, hvor han skal guide dig gennem de 60 minutter. 

Skader/karantæner: Rungsted var i Esbjerg uden Albin Lindgren, Lucas Andersen, Nikolaj Davidsen og William Kisbye, mens Rødovre mangler den karantæneramte Mads Eller. Finske Frank Gymer var ikke med senest i Frederikshavn. 

Hold øje med: Rødovres powerplay, der satte begge scoringer i Frederikshavn. Rungsteds Maksim Popovic, der scorede i Esbjerg og også havde flere åbne chancer. En evig kilde til uro. 

 


Rungsted vandt en tæt sjællandsk klassiker GOALSHOW: Se målene fra Herlev-Herning