Kampstart 19:30 i Concordium Arena

Der er fest og farver og formentlig fyldt på lægterne i aften, når Rungsted tager imod Rødovre. I Rungsted er det en "new beginning" med ny direktør, forholdsvis nyt trænerpar og mange nye spillere, som tilskuerne skal lære at kende. 

Gustav Green, Rasmus Andersson, Jacob Gammelgaard og Morten Jensen (formentlig ude med en skade) er de bærende danskere, og Marc-Olivier (Marco) Roy har gjort så godt et indtryk, at han sammen med Simon Fredriksson og Green er med i kaptajnsteamet. 

Der er også store forventninger til Ludvig Elvenes, som sidste sæson sluttede godt af i Herlev, men nu er tilbage i Rungsted for at føre det stolte navn videre i Nordsjælland.

Som gæster kommer altså et Rødovre-hold, der i store træk ligner det, som Mighty Bulls stillede med i sidste sæson.

Ind er dog kommet Malte Setkov - netop fra Rungsted - og Måns Hansson, som kun nåede enkelte kampe inden skiftet til Frederikshavn i det, der ligner en styrket backlinje hos dagens gæster.

Brandon Magee har forstærket angrebet i Rødovre - ligesom Hansson blev han også ramt af Rødovres økonomiske problemer og måtte skifte til Esbjerg, hvor han havde stor succes. 

Både Magee og Marco Roy lavede hattrick, da de to hold senest mødtes i en testkamp, som endte i et regulært målorgie med 7-6 til Rungsted. 

I aften skal vi næppe forvente SÅ mange mål. Nu gælder det point og koncentrationen må og bør være større i defensiven. 

Skader/karantæner: Morten Jensen formentlig ude hos Rungsted, derudover lader vi kamprapporten tale her i sæsonens første kamp.

Det forventer vi: De to testkampe har været helt tætte, så hvorfor ikke også i aften? Det virker sandsynligt. 

Hold øje med: Hvordan Malte Setkov kommer til at træde op på Rødovres backlinje, og så har undertegnede en godt øje til Rungsteds Marc-Olivier Roy. 

Historikken: I sidste sæson vandt Rungsted fire af seks mulige kampe mod Rødovre og hentede 13 point mod Rødovres fem.

Statistikken: To gange har de to hold mødt hinanden i testkampe. Rødovre vandt hjemme med 2-1 efter overtid og for nylig var det altså Rungsted, der tog sejren i overtid og vandt 7-6. 

Metalligaen.tv: Har Henrik Bauch på plads for at guide seerne gennem kampen. 


Odense-sejr i premieren skæmmet af romerlys på lægterne OPTAKT: Herlev Eagles-Odense Bulldogs