Kampstart 19:30 i Concordium Arena

Rungsted er kommet hakkende fra start med et point i to kampe.

Nordsjællænderne var dog ikke langt fra point i kampen i Esbjerg for nylig og spillede to fornuftige perioder i det vestjyske.

Der var mere styr over defensiven end i målorgiet mod Rødovre i premieren (5-6), hvor Rungsted lukkede alt for mange mål ind, og hvor hverken defensiv, boxplay eller målmand fungerede særlig godt.

Mon ikke det bliver den "robuste" udgave af Rungsted-mandskabet vi får at se i aften?

SønderjyskE kommer fra en fin sejr over rivalerne fra Esbjerg. Sønderjyderne vandt 3-1 tirsdag aften efter at have siddet tungt på det meste af kampen. Sønderjyderne ser umiddelbart ud til at have sat fire fornuftige kæder sammen.  

– Set over samtlige 60 minutter i tirsdags, så synes jeg at vi spiller en ret god kamp. Der er naturligvis altid plads til forbedringer, men det arbejder vi på i hverdagen til træning, siger assisterende træner Anders Førster til Sønderjydernes hjemmeside.

- Vi skal ikke lade os narre af at Rungsted ikke har fået en perfekt start. Det kan godt være at de står til at have tabt deres to første kampe, men hvis man ser på kampene, så ved man også at det er to kampe der lige så let kunne have fået et andet udfald, lyder det fra den assisterende træner. 

- For os er det vigtigt at vi bevarer koncentrationen og igen får sat 60 gode minutter sammen – kan vi det, så er der også mulighed for at få et godt resultat med hjem i bussen, siger Anders Førster.

Det forventer vi: En hård og jævnbyrdig fight. Der er vigtige point på spil i forhold til Metal Final4-pladserne som begge hold gerne vil have fingrene i.

Hold øje med: Rungsted fik syv udvisninger og tabte kampen i straffeboksen hjemme mod Rødovre. Mere disciplin efterlyses. SønderjyskE havde den tidligere Rungsted-spiller, backen Oscars Schulze, som både målscorer og oplægger i kampen mod Esbjerg. 

Skader/karantæner: Begge mandskaber synes fri for skader her i den tidlige fase af sæsonen. Rungsted må undvære cheftræner Mark Pederson, der er hjemme på grund af dødsfald i den nærmeste familie. Flemming Green tager over. 

Historikken: SønderjyskE vandt fire af seks kampe mod Rungsted i fjor. Rungsted tog to sejre - ingen af kampene gik i overtid.

Statistikken: Rungsted vandt skudstatistikken med 27-13 i de sidste to perioder mod Esbjerg søndag. SønderjyskE har endnu ikke scoret i powerplay i de to første kampe. 

 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles Green og Dresler er i boksen for Rungsted