Herning og Esbjerg mødes igen - denne gang i Granly Hockey Arena

Esbjerg og Herning spillede næsten lige op tidligere på ugen. Herning trak det længste strå med en 3-2-sejr. 

Der var fint tempo i kampen mellem to af de hold, der af mange umiddelbart regnes som favoritter til mesterskabet. Hernings nye folk Derian Plouffe (2) og Aleksi Ainali scorede målene for midtjyderne, mens Esbjergs Niklas Andersen bankede et "klassisk Andersen-mål" ind. Sidste scoring blev sat ind af velkendte Jeff King. 

Herning har fået en gammel bekendt hjem i målet - fra Esbjerg. "Herning-drengen" Mathias Seldrup er tilbage i barndomsklubben, og han siger om sin tilbagevenden: 

- Jeg har fået et utroligt godt indtryk af både spillerne og de nye trænere. Der er stor og gensidig respekt i omklædningsrummet, og særligt Garth forventer meget af os. Det er kun en god ting. Han ved om nogen, hvad der skal til for at vinde kampe og titler. Det har han allerede bevist, siger Herning-målmand Mathias Seldrup i et interview med Sportherning.dk.

Esbjerg-publikummet kan se frem til at se nye ansigter: Svenske Oscar Öhman er ny mand i truppen, ligesom amerikanske Nick Master og danske Lucas Andersen og Oliver Gatz Nielsen er nye aktører, som hjemmepublikummet kan hilse på i aften. 


Rødovre sætter gang i to kampe på to dage - debut til Moilanen White Hawks vandt fortjent sæsonens første lokalopgør