Pirates og White Hawks mødes igen i aften - denne gang i Sparekassen Danmark Isarena

Det skete tidligere på ugen, og nu sker det igen.

Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates tørner sammen i det klassiske nordjyske opgør. Frederikshavn vandt den første kamp 6-3 og Aalborg Pirates har altså dermed revanche til gode i aften.

Vores skribent i Frederikshavn noterede sig blandt meget andet: 

"Når man starter en sæson op, så kigger man især på de nye ansigter der er kommet til i dansk ishockey. I aftenens kamp kunne man notere sig ganske glimrende takter af Aalborgs nye canadier, Darien Craighead, der er hentet i den britiske liga. For frederikshavnerne noterede man sig den nye kaptajn, svenske Fredric Andersson, der med sin store rutine bandt spillet rigtig godt sammen."

Det er altså to af de nye ansigter, tilskuerne i Aalborg kan kigge efter i aften. Kommer vi op på 900 tilskuere som den anden aften i Frederikshavn?

Aalborg manglede en del flere spillere end Frederikshavn onsdag aften, og mon ikke Pirates har et par profiler ekstra med i aften?

Til Frederikshavns hjemmeside siger kaptajn Rasmus Søndergaard:

- Jeg synes faktisk vi fandt en god rytme i spillet i går, og den skal vi forsøge at arbejde videre ud fra igen i morgen. Der er naturligvis ting der hele tiden skal arbejdes med til træning, og det skal vi forsøge, men ellers synes jeg bare vi skal ud og give den gas igen i morgen i Aalborg. Det var fedt i går, med mange folk på lægterne, og så var det naturligvis også dejligt at vinde, selvom det var en træningskamp, lyder det. 

Der er kampstart 19:30 i Sparekassen Danmark Isarena.


Legender på stribe: Herlev i spændende opgave i Cardiff i aften SønderjyskE får forstærket fynsk besøg i Sydjysk Sparekasse Arena