Rødovre tager imod Herlev hjemme i Rødovre Centrum Arena

De seneste sæsoner har det her opgør været det med de fleste "gnister" på Sjælland. Der er altid masser af action, når Rødovre og Herlev tørner sammen.

Ikke blot fordi afstanden mellem de to haller er en frisk cykeltur, men også fordi mange af spillerne kender hinanden fra juniorårene og mange også har optrådt i begge klubber i løbet af karrieren. De to holds fans holder også af "at holde territorium" og vinde på hjemmebane, når de mødes, så isen er "kridtet op" til den første kamp i preseason i aften. 

Her skal vi naturligvis også have et kig på spændende ansigter i begge trupper. For eksempel Marcus Almquist, der vender hjem til Rødovre efter et ophold i Victoria Royals i WHL. Almquist er en notorisk målscorertype, og det skal blive interessant at se, om han kan forløse sit store potentiale.

Han møder en af føromtalte spillere, der har været i begge klubber, når han kommer ind omkring Herlevs blue line. Magnus Povlsen står klar til at tage imod efter at have skiftet fra Rødovre til Herlev. Det har han prøvet før, og også den anden vej. Træneren kan altid stole på Povlsens indsats.

Herlev har næsten mirakuløst formået at holde på Joseph Jonsson, som i undertegnedes optik i flere sæsoner har været en top fem-spiller i Metal Ligaen. Hos Rødovre viste Frank Gymer sidste år så solide takter, at han også bliver en nøglespiller for Mighty Bulls i denne sæson. 

Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Metalligaen.tv har Jannik Sønderby som kommentator 


Jerry Välipirrti på lang kontrakt i Herlev Lokalderby åbner preseason i Odense