Danskerstammen er klar hos Mighty Bulls

Med Christopher Rübenach, der blev offentliggjort i weekenden, har Rødovre fuldendt sin danskerstamme for den kommende sæson.

Og den er fuld af det "Rødovre-DNA" som klubben har søgt at finde under Olaf Eller, der netop er fyldt 64 år, og også er fyldt med Rødovre-DNA.

Rübenach blev den danske forward nummer 11 i truppen og nu søger Rødovre efter de imports, der skal løfte holdet yderligere på angrebssiden. 

Foreløbig er Måns Hansson den eneste import (back) i truppen.

- Vi er nu på jagt efter tre stærke udenlandske forwards, som kan hjælpe holdet og samtidig være noget specielt, både for os og for publikum, for man skal være godt underholdt i Holger Danske Arena, siger Olaf Eller i forbindelse med forlængelsen af Christopher Rübenach. 

Skal Rødovre finde imports, der lever op til sidste sæson, skal Olaf Eller og staben i den grad finde et trekløver af stærke navne.

I sidste sæson begyndte man nemlig sæsonen med den stærke kreatør Frank Gymer og hans landsmand Sami Moilanen. Desuden begyndte Rødovre også sæsonen med Brandon Magee, der dog hurtigt skiftede til Esbjerg og endte med at blive en af de mest producerende spillere i Metal Ligaen. 

Også Nikita Ahtonovs talte som en udlænding i sidste sæson, men han er "opdraget" i Rødovre, men missede 17 kampe i løbet af sæsonen og missede tilsyneladende også kontrakt i denne sæson. 

Hvad henter Rødovre ind til august, når Olaf Eller har brugt sit netværk til måske at finde "juveler"? Det skal blive spændende at se hen over de kommende måneder. 


Sommerstatus: Frederikshavn White Hawks - friske vinde over Vendsyssel Halme er klar til ny sæson i Esbjerg efter succesfuld genoptræning