Rødovre Mighty Bulls står i øjeblikket overfor en udfordrende økonomisksituation, der kræver akut handling. For at adressere denne udfordring har klubben iværksat en plan, der skal sikre holdets kortsigtede og langsigtede bæredygtighed.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Som en del af denne plan har Rødovre Mighty Bulls samlet et Advisory Board bestående af en gruppe erfarne folk fra det danske erhvervsliv med en bred vifte af ekspertise indenfor økonomi, ledelse, marketing, politik, bestyrelsesarbejde og strategi. Formålet med dette Advisory Board er at lede og rådgive klubben gennem denne økonomiske udfordring og etablere et solidt fundament for fremtidig vækst og stabilitet.

På sigt skal dette Advisory Board udmunde sig til en professionel bestyrelse.

I tæt samarbejde med klubbens ejere, ledelse og interessenter vil dette Advisory Board fokusere på at identificere strategier og løsninger, der kan styrke økonomien og sikre, at Rødovre Mighty Bulls fortsat kan levere førsteklasses ishockeyoplevelser til fansene.

- Vi er fuldt ud bevidste om vigtigheden af Rødovre Mighty Bulls betydning i lokalsamfundet og for ishockeyentusiaster i hele landet. Vores mål er klart: At redde holdet på kort sigt og etablere en solid platform for en bæredygtig fremtid, siger Bjørn Sørensen, der er med i ejerkredsen i Rødovre Mighty Bulls.

På lang sigt er målet at sammensætte en slagkraftig bestyrelse, der kan guide klubben med ekspertise og engagement. Dette vil sikre, at Rødovre Mighty Bulls forbliver en respekteret og konkurrencedygtig kraft inden for dansk ishockey.

Advisory Board vil også fokusere på at udarbejde en klar og tydelig strategisk plan, der vil danne grundlag for styrkelsen af Rødovre Mighty Bulls' organisation og langsigtede succes.

Klubben er taknemmelig for den støtte, som den har modtaget fra fans, partnere, sponsorer og lokalsamfundet i øvrigt indtil videre. Sammen med Advisory Board er vi alle overbeviste om, at vi kan overvinde udfordringerne, og sikre Rødovre Mighty Bulls en lys og sikker fremtid. Derfor håber vi på både forståelse og yderligere opbakning allerede fra i dag?

Følgende personkreds er med i RMB's Advisory Board:

Michael Thomsen
Projekt direktør v. Siemens Smart Infrastructure

Peter Bjørn
BDO v. Organicum Biomass

Claus Amondsen
Salgschef i Linde & Larsen-Flightcase International.

Rune Lindqvist
OCP Group Head Of Marketing v. Bauer Media
Group samt formand for RSIK

Claus Bodenhoff
SparInvest

Erik Nielsen
Tidligere Borgmester i Rødovre samt KL-formand

Sten Bergstrøm 
Direktør i 21 år indenfor salg, marketing og drift

Peter Tömörkenyi
Direktør og ejer i APJ El-anlæg

Anders Gjesing
Professionelt bestyrelsesmedlem og rådgiver


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital Herning-træner skuffet trods to point mod Frederikshavn