293 tilskuere så Troja-Ljungby vinde 5-4 over hjemmeholdet

Rødovre Mighty Bulls spillede i aften sin anden testkamp på to dage.

2-1-sejren i overtid over Rungsted i går blev efterfulgt af et nederlag til det svenske Hockeyettan-hold fra Troja-Ljungby, der tog fra Rødovre med en smal sejr på 5-4.

293 tilskuere overværede kampen, hvor svenskerne kom bedst fra start og vandt første periode 3-1. Rødovre fik udlignet til 1-1 ved Sebastian Bergholt og havde i øvrigt sæsondebut til Brandon Magee.

En ny mand i Rødovre, Victor Gade, der er kommet fra naboerne i Herlev, reducerede til 2-3 for hjemmeholdet, da kampen var godt halvvejs, men det blev kort efter til 2-4, da Joel Wahlgren scorede for den svenske traditionsklub.

Troja-Ljungby kom i øvrigt til Danmark med et rent svensk mandskab, og at holdet fra den tredjebedste række - et af de bedre af slagsen - kan spille helt lige med et dansk Metal Liga-hold, siger meget om den store bredde, der hersker i svensk ishockey flere divisioner ned.

Mikey Bergmann fik reduceret for Rødovre inden anden periode var ovre, således 3-4 på tavlen inden de sidste 20 minutter.

Her scorede Troja-Ljungby endnu engang, inden hjemmeholdet fik scoret kampens sidste mål. Det var Malte Setkov, i Rødovre med nummer 30 i aften, der lukkede og slukkede denne aften i Holger Danske Arena.

RUNGSTED fik has på Troja-Ljungby - ny canadier gjorde indtryk HERLEV EAGLES SLOG Cardiff Devils med 4-1