Joachim Holten Møller er i gang med at bygge et nyt mandskab op

Rungsted Seier Capital TV er på spil igen i denne sæson og har talt med den nye sportschef i klubben Joachim Holten Møller. 

Han fortæller blandt andet, at han fik jobtilbuddet dagen før sit bryllup, men at han sådan set ikke var i tvivl om, at han ville sige ja tak til stillingen som sportschef.

Arbejdet med at bygge et nyt hold op er naturligvis i fuld og den tidligere Rungsted- og SønderjyskE-back afslører også, at Rungsted vil gøre brug af trænerne Åhlund og Olssons store netværk, ligesom man formentlig vil begynde sæsonen med otte eller ni imports.

- Det bliver et ganske højt antal. Om det bliver otte eller ni, ved jeg ikke endnu. Som minimum bliver det otte. Det er højt antal, det er jeg klar over, men det er også en konsekvens af, at jeg først er startet i det her job medio april. Thomas og Morten har tidligere begyndt allerede at bygge holdet til næste sæson op i januar, og det er klart, at når jeg skal starte fire måneder senere, giver det nogle udfordringer i forhold til danskersiden - uden at det skal være en undskyldning, siger Joachim Holten Møller. 

- Det er klart, at vi kigger lidt ind i, at vi skal opbygge et nyt hold og en stamme af spillere, der skal være her i mange år. Vi har allerede en stamme af spillere i Morten Jensen, Rasmus Andersson og Gustav Green, men vi vil gerne have flere grene på vores stamme - gerne med spillere, der kommer fra Rungsted eller har været i Rungsted tidligere i deres karriere, siger han. 

Se hele interviewet med Joachim Holten Møller lige her: 


Esbjerg: Rasmus Bjerrum melder klar til sin 5. sæson Herlev skal en tur til Cardiff for at spille træningskamp