Tredje sejr på stribe til nordsjællænderne - Rungsted er stærkt kørende for øjeblikket

Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs 5-4 (2-1,2-2,1-1)

Rungsted Seier Capital gjorde noget, som ingen andre hold i Metal Ligaen har formået, nemlig at slå Odense Bulldogs i ordinær spilletid.

Dermed sørgede Rungsted for endnu mere spænding og tæthed i tabellen og Metal Final4-regnskabet, hvor Odense i den grad også spiller en rolle.

Aftenens match blev en målrig affære, hvor dagens detalje kom fra Rungsteds Theo Keilin, da han scorede til 4-1 i undertal i begyndelsen af anden periode. Keilin så en løs puck i midtzonen og dirigerede den smart gennem to Odense-spillere, kørte sikkert ned og passerede Frederik Søgaard i Odense-buret.

Det var kulminationen på en perfekt start på opgøret for hjemmeholdet.

I første periode var først Steve Whitney og siden Ludvig Elvenes på plads og scorede til 2-0 for hjemmeholdet i en ganske lige første periode. Radim Piroutek fik reduceret for Odense kort før pausen på en grum Grubak-dropper og kampen var åben igen.

Rungsted slog til tidligt i anden periode, da Steve Whitney scorede til 3-1 på en returpuck inde foran mål, og så kom altså Keilins genistreg. Det lignede en sikker hjemmesejr og Odense skulle jage - nøjagtig som fredag aften, da fynboerne gik fra 1-5 til 5-5 mod SønderjyskE.

Og Odense kom tæt på i anden periode. Først fik Joakim Thelin skovlet en puck ind tæt under mål og derefter kom Brandon Estes flyvende ind i offensiv zone, modtog en droppasning og piskede pucken op i modsatte hjørne.

Det havde været en ganske åben kamp i de to første perioder, men tredje periode blev en mere disciplineret og lukket affære. Begge hold havde muligheder i powerplay uden helt at have held til at sætte noget drønfarligt op, og så gik det hverken værre eller bedre end at det næste mål faldt i tomt bur.

Jesper Solomon Frisell scorede helt nede fra bunden af Rungsted-zonen til 5-3 i tomt mål. Ni sekunder før tid fik Markus Jensen reduceret for Odense, og samme Jensen havde såmænd også en gedigen chance med et par sekunder tilbage. Han skød over, og Rungsted kunne juble over tre vigtige point.

Craighead: Det var en "no brainer" at vælge Aalborg UGENS HOLD: SE HVILKE SPILLERE, der er kommet med i ugens A-kæde