De to klubber samarbejder tæt om at komme balladen til livs

Der har været ballade både i Rungsted og Rødovre til de to første kampe mellem de klassiske rivaler. Ikke mindst til kampen i Rødovre for nylig var der ubehagelige uroligheder med både pyroteknik, der blev kastet og slagsmål og ballade. Det hører naturligvis ikke til i Metal Ligaen, og derfor er de to klubber nu gået sammen om at få stoppet urolighederne. 

Det skriver klubbernes direktører i et fælles statement, der lyder således. 

- Den seneste uge har der været tæt samarbejde mellem Rødovre Mighty Bulls og Rungsted Seier Capital. Vi tager fælles stor afstand for den episode, der opstod. Vi har brugt tiden på at se video, afholde samtaler med involverede og afklare hændelsesforløbet. På denne baggrund er der blevet konsekvenser for involverede.

- Det er vigtigt for os at understrege, at ishockey er for alle - og alle, der overholder ordensreglementer skal have plads i vores haller. Så selvom vi har afklaret hændelsesforløb og været konsekvente overfor enkeltpersoner, så er vi yderst opmærksomme på, hvordan fremtiden bliver.

- Derfor vil vi gå endnu tættere sammen på tværs af ledelsen og administrationen i vores to klubber og sikre, at fremtidige kampe mellem Rødovre Mighty Bulls og Rungsted Seier Capital er på vores fælles præmisser. Til glæde for alle. Vi ønsker rivalisering. Det er fantastisk - men det er på isen og kun på isen, lyder det fra Rødovre-direktør Morten Andreasen og hans kollega i Rungsted Robert Gertsen. 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Aalborg Pirates