3-2 til hjemmeholdet i Concordium Arena efter et tæt opgør

Det var Rungsted, der trak det længste strå i en ganske stemningsfuld Concordium Arena i aften, hvor Rødovre var på besøg. 3-2 til hjemmeholdet, der dermed sørgede for et "knæk i tabellen" fra top seks og ned til de tre nederste mandskaber i bunden af Metal Ligaen.

Det var brandvarme Maksim Popovic, der efter tre minutter bragte Rungsted foran. Popovic fik pucken fra Jack Jacome, der havde den fra Malte Setkov i et opspil, hvor Rungsted fik så meget plads, at Olaf Eller helt sikkert har skrevet det i sin notesbog til videogennemgangen fra kampen.

Rungsted kom også foran 2-0 i slutningen af første periode.

Det var Matthias Asperup, der fikserede en hel flok Rødovre-spillere og passede direkte over til Morten Jensen, der hamrede et slagskud ind i kassen bag Grubak, der havde fået chancen mod sine gamle holdkammerater fra Rungsted.

Rødovres powerplay scorede to mål i Frederikshavn for nylig og derfor var hjemmeholdet advaret mod en af gæsternes styrker.

Men selv om Mark Pederson formentlig havde noteret sig Rødovres overtal i sin optakt til kampen, så lykkedes det for gæsterne at sætte to kasser i overtal i anden periode, som vekslede til Rødovres fordel.

I en fem mod tre situation var Frank Gymer lige så smart som Asperup i første periode, da han serverede pucken for Kyle Hallbauer. Rødovre var to mand i overtal, og godt halvvejs i kampen fik gæsterne såmænd udlignet til 2-2, da Alex Haunstoft dukkede op inde foran mål og puffede pucken i nettet til 2-2.

En af Metal Ligaens store individualister er utvivlsomt Matthias Asperup. Men udover at være stærk individuel, kan han altså også arbejde for sit mandskab.

Han beviste begge dele, da han afgjorde kampen: Først vandt han en puck bag eget mål og sendte den videre til Dawson Davidson, der spillede Rasmus Andersson midt i banen.

Asperup satte turbo på og netop da han havde passeret Andersson fik han pucken i bladet og i næste sekund smækkede han den altså op i nettet til 3-2. Klasseaktion af Asperup til at afgøre en tæt kamp mellem de to klassiske rivaler. Der var spillet 48 minutter.

1060 tilskuere var på plads i Rungsteds Concordium Arena.

GOALSHOW: Se målene fra Rungsted-Rødovre OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls