SønderjyskE-angriberen siger det er "superfedt" med en større isflade

Et af de spændende nye navne i Metal Ligaen er Jacob Schmidt-Svejstrup, der er kommet til Vojens og SønderjyskE efter en lang årrække i det nordamerikanske. Den store angriber lavede flotte 43 point i sit sidste juniorår, hvor han spillede for Fargo Force i den stærke United States Hockey League.

Derefter har han spillet fire sæsoner i college-hockey (NCAA), hvor han har snittet godt og vel et halvt point pr. kamp. Fra Clarkson University er turen altså nu gået til Sønderjylland, hvor han genforenes med William Boysen og Valdemar Ahlberg, som han tidligere har spillet med i ungdomsårene i Rungsted og Gentofte.

Det er ikke overraskende, at Ahlberg som de nordamerikanske imports også arbejder med at vænne sig til den større isflade, der findes i Danmark.

- I forhold til USA, så er banerne lidt større her i Danmark, og det skal jeg lige vænne mig til. Det er ikke helt så fysisk, og man har lidt mere plads, men det er superfedt. Jeg er glad for at være her med nogle gode venner og gode medspillere, siger han til Soenderjyske.dk.

Sammen med sine holdkammerater møder han i aften Odense i Frøs Arena i den afsluttende testkamp inden sæsonpremieren hos Herning på fredag.


Carlsen tilfreds med skarp sæsonstart ODENSE holder spillerpræsentation onsdag aften