Tappara Tampere spiller i Vojens i aften

Det er en kæmpeklub, der i aften besøger SønderjyskE og Sydjysk Sparekasse Arena. 

Tappara Tampere har vundet det finske mesterskab de seneste tre sæsoner og læg dertil en enkelt triumf i Champions Hockey League i foråret 2023. Tappara deler sammen lokalrivalerne fra Ilves en af de smukkeste og mest moderne arenaer i Europa, og er i det hele taget en klub, andre ser op til og måler sig med: Ikke blot i Finland, men også ude i Europa.

Finnerne er dog ikke kommet supergodt ind i denne sæsons CHL-kampagne, og står med blot fem point for de fire første. Det betyder, at Tappara lige holder sig inde i top 16, der kvalificerer sig til slutspillet, og det betyder også, at det er et finsk hold, der skal vinde i Vojens i aften.

Det gør ikke opgaven nemmere for de forsvarende danske mestre, der ligger sidst i det 24 hold store grundspil med nul point i de første fire kampe. 

Kaptajn David Madsen til klubbens hjemmeside: 

- Vi ser frem til kampen og vi er da godt klar over at uanset, hvem vi støder på i Champions Hockey League, så er vi underdogs og det er vi igen tirsdag aften, men når jeg ser tilbage på vores første fire kampe, så synes jeg egentligt, vi har spillet bedre end cifrene i de fire kampe siger. Vi har spillet rigtigt stærkt i flere af kampene, især i spillet fem mod fem, så vi skal gå ud og levere 60 minutters stenhårdt arbejde og forsøge at holde os til vores egen gameplan.

SønderjyskE har i CHL-regi haft store problemer i undertal og har ikke haft det godt med den specielle CHL-regel, hvor en udvist spiller ikke kommer på banen, når der er scoret mål af det hold, der er i overtal. 

Så disciplin er et nøgleord for sønderjyderne, når der er faceoff klokken 19 i Vojens. 


HOCKEYFESTEN ER SIKRET I HERNING - SUPER START PÅ BILLETSALGET TIL ISHOCKEY VM 2025 METAL FINAL4 spilles i begyndelsen af 2025