Eisbären Berlin vandt 8-0 over de danske mestre i en fin atmosfære

Det er en hård omgang for SønderjyskE for øjeblikket med næsten kamp hver anden dag.

Oven i spillerafgang og flere skader var truppen ovenikøbet ramt af sygdom op til CHL-kampen mod Eisbären Berlin - de tyske mestre - der blev spillet i aftes i "Wellblechpalast", den gamle hal, hvor både Dynamo Berlin og efterfølgeren Eisbären Berlin har fejret mange fine stunder.

Der var også godt fyldt op i aftes, og det var på mange måder ungt og uerfarent lyseblåt mandskab, der stillede op i den tyske hovedstad i går.

Tobias Villykke havde som i kampen mod Tappara Tampere fået chancen i buret og flere af de purunge spillere i SønderjyskE-truppen fik også fuld spilletid.

Det blev som forventet en for stor mundfuld for sønderjyderne, der tabte 0-8 trods en fin fighterindsats gennem 60 minutter. Eisbären Berlin skulle vinde for at komme videre i top 16, så der var fuld motivation hos berlinerne, der kørte på fra start og førte 7-0 efter anden periode.

Trods det store nederlag var træner Anders Førster tilfreds med indsatsen:

- Vi var bagud 0-4 efter første periode, og jeg må give spillerne, at de hurtigt glemte den dårlige start. I de to perioder derefter kæmpede de godt imod. Vi spillede os til et par chancer, som vi desværre ikke fik udnyttet. Men alt i alt er jeg tilfreds med indsatsen, sagde han efter kampen til Der Nordschleswiger.

Efter seks nederlag i grundserien måtte SønderjyskE tage til takke med en 24. og sidsteplads i tabellen. Ungarske AV19 Fehervar blev det eneste andet hold med nul point, mens franske Rouen fik et enkelt point.

Samtlige seks SønderjyskE-modstandere fra grundserien endte i top 16 og gik videre fra grundserien til playoffs.