De danske mestre skal ud i "lokalopgør" mod danskerklub

Det var slet ikke så tosset endda.

SønderjyskE kunne være ganske tilfredse med den lodtrækning som i går blev trukket til den kommende udgave af Champions Hockey League.

Tre tyske hold, to finske og østrigske Red Bull Salzburg kom ud af bowlen. 

Rejselogistisk og økonomisk ser det meget fint ud for sønderjyderne, der skal til Berlin for at møde Eisbären - de tyske mestre - og altså til Salzburg. Desuden går turen også til Straubing i Sydtyskland for at møde de lokale Tigers. 

Altså rejser, der virker overkommelige og ikke er i "hver sin retning". Mon ikke også SønderjyskE-fans glæder sig til en udebanetur til Berlin. Det tager ikke mere end fem-seks timer.

I Sydjysk Sparekasse Arena har SønderjyskE de finske mestre fra Tappara Tampere OG de finske vicemestre fra Pelicans Lahti. Svære, men også attraktive modstandere, der kommer til Vojens. 

Sidst, men ikke mindst, skal SønderjyskE møde tyske Bremerhaven - Fischtown Pinguins - der helt sensationelt kom i DEL-finalen i den netop afsluttede sæson. Bremerhaven-truppen talte i den forgangne sæson hele fire danskere, B. Jensen, Wejse, Scheel og Bruggisser, og ligger altså kun fire-fem timers køretur fra Vojens. 

Der skal nok komme et hav af tyske fans til Sønderjylland den dag. 

Datoer for de seks spillerunder:
1) 5.-6. september
2) 7.-8. september
3) 12.-13. september
4) 14.–15. september
5) 8.-9. oktober
6) 15.-16. oktober


Svensk back får europæisk comeback for Blue Fox LUIS BLAK OLSEN stopper karrieren