Storsejr til gæsterne i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE 3-8 (2-3, 0-2, 1-3)

Julen nærmer sig og gaver kan man altid bruge, især hjemmeholdet havde stærkt brug for tre point, denne aften i Rødovre Centrum Arena hvor de bød SønderjyskE indenfor. Begge mandskaber havde tabt deres seneste kamp, så forventningerne i begge bokse var store.

I første minut havde Rødovre en fuldstændig åben mulighed for scoring, men mirakuløst for gæsterne gik pucken snært forbi rammen. Kort efter var det gæsterne, der havde en tilsvarende mulighed. En underholdende åbning, med udveksling af chancer i begge ende.

Fem minutter spillet og første scoring til Rødovre. Det var hyperfarlige Marcus Kjær Almquist, der drev pucken frem og med en præcis aflevering til Sami Moilanen, der sikkert eksekverede uden chance for Patrick Galbraith. Scoringen vækkede gæsterne, der sværmede rundt om William Rørth, der vogtede Mighty Bulls-buret.

Kort efter kom der balance i regnskabet, hvor Mathias Borring Hansen drev pucken frem og med Matt Spencer som afslutter i det lange hjørne.

Rødovres Sami Moilanen var næste målscorer, da han satte sidste stav på en pasning fra tilbagevendte Frank Gymer. Ej heller denne scoring holdt længe, før det igen blev lige. Det var Nikolaj Krag-Christensen der også fandt det lange hjørne.

Højt tempo og afvekslende muligheder med sløset spil i egen zone i begge ender var menuen. Og på en løs puck i slottet hos hjemmeholdet fik Matt Spencer hakket pucken i mål i to forsøg, til hans anden scoring. Gæsterne var i front med en enkelt.

Første udvisning tilfaldt hjemmeholdet, men tyrene stod en god boks, der ikke tillod meget, men lige fuldtallige, igen en udvisning til hjemmeholdet. Det var trængselstider, men ingen scoring før hornet lød for første periode. 2-3 efter første periode.

Anden periode havde lige femten sekunder tilbage af hjemmeholdets udvisning, der skulle afvikles inden festen kunne genoptages. Og det blev en scoring til Sønderjyske, der enkelt bragte sig to op. Det var William Boysen, der scorede. Set i relation til skudstatistikken en fortjent føring.

Endnu en holdstraf til hjemmeholdet sendte for tredje gang udeholdet i overtal, og med samme udkomme som de foregående. Herefter var der næsten ti minutters spik uden afbrydelse, indtil gæsterne igen med enkelte midler satte deres femte scoring. Det var William Boysen der scorede til 2-5.

Tredje periode var 22 sekunder gammel da Nikolaj Krag-Christensen satte endnu en scoring til gæsterne. Rødovre havde ikke den sædvanlige gejst denne aften. Til gengæld bredte der sig en lidt ond stemning spillerne imellem. Det var en disciplin gæsterne også var bedst til, og så gik det stærkt.

Mathias Borring Hansen og Oskar Drugge scorede med kort interval Sønderjyskes syvende og ottende mål uden hjemmeholdet gjorde meget væsen af sig.

Gæsternes første udvisning blev en realitet godt halvvejs i perioden, men ikke nogen scoring her heller. De sidste otte minutter blev afviklet i en forsonlig atmosfære uden de store udsving.

I de døende sekunder fik hjemmeholdet lov at sætte sidste scoring. En afslutning fra Frederick Rother Amondsen banede vejen for Oliver Marklund, der kunne skubbe pucken det sidste stykke i mål

En for Rødovre opløftende start på kampen endte som et mareridt der hurtigst muligt skal glemmes inden Esbjerg kommer på besøg fredag, mens SønderjyskE kom perfekt tilbage efter 0-1’eren mod Herlev.

GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-SønderjyskE GOALSHOW: Se målene fra Rungsted-Frederikshavn