Esbjerg-svenskeren rykker videre til norsk ishockey

"Folkets spiller" er et koncept som danske klubber - under flere forskellige navne/koncepter - har prøvet gennem årene. Altså det, at man samler penge ind til forstærkninger. 

Sådan har Stjernen i Norge også samlet ind til den kommende sæson, og det blev til flotte 356.000 kroner fra interessenterne i den norske klub. 

Pengene går til en spiller fra Metal Ligaen, der kom til Esbjerg i slutningen af sæson uden at være superimponerende, nemlig den 27-årige Ludwig Stenlund. Med til historien hører, at Stenlund var skadet helt ind til slutfasen af sæsonen, hvor han altså så gjorde comeback i Esbjerg.

- Ludwig er en spiller med x-factor offensivt. En puckstærk, som vi kommer til at få stor glæde af, ikke mindst i powerplay. Stenlund har haft to gode sæsoner i Allsvenskan, men sled sidste sæson med en skade, som nu er helt overstået, siger Stjernen-træner Niklas Andresen. 

Selv om Stenlund ikke gjorde supermeget væsen af sig i Esbjerg, så har han tidligere i karrieren leveret gode ting både i NCAA og Hockeyallsvenskan tidligere i karrieren. 


Blue Fox får besøg af Japan i to testkampe frem mod OL-kvalifikationen BO HANSON forlader Aalborg og Metal Ligaen