Hjemmeholdet trak det længste strå i 2-1-sejr i Holger Danske Arena

Det var sæsonens første testkamp for Rungsted, mens Rødovre allerede havde været i gang med et 1-3-nederlag mod Herlev.

I aftes lykkedes det for Mighty Bulls at vinde 2-1 over gæsterne i en tæt kamp, der endte i overtid.

Måske en indikation på de kampe, der kommer til at følge i de kommende måneder, når Metal Ligaen begynder igen.

Christopher Rübenach scorede det afgørende mål for Mighty Bulls et par minutter inde i overtiden for et Rødovre-hold, der endnu ikke havde Brandon Magee med.

Rungsted havde masser af nye svenske spillere med og ligeledes amerikanske Steve Whitney. Marc-Olivier Roy var ikke med, skal vi gætte på, at det var på grund af en manglende arbejdstilladelse.

Til gengæld var gæsterne med et godt, solidt og "gammelt" navn på backpladserne. Det var Mathias Røndbjerg, der har holdt en ishockeypause og måske er klar igen? I hvert fald vil hans rutine gøre godt på Rungsted-mandskabet.

De to øvrige mål blev scoret af Lasse Carlsen, der bragte Rødovre foran 1-0 i første periode, mens Rasmus Andersson udlignede for Rungsted i anden periode.

De to hold har hver sin kamp mod svenske Troja-Ljungby, der er på Sjællandsbesøg de kommende dage.

SønderjyskE får forstærket fynsk besøg i Sydjysk Sparekasse Arena Rødovre sætter gang i to kampe på to dage - debut til Moilanen