Herning Blue Fox tager imod vicemestrene fra Esbjerg

Den første testkamp er altid omgærdet af en vis spænding, og mon ikke der går mange Herning-supportere - og måske også Esbjerg-supportere, der vælger at tage turen - med sommerfugle i maven før i aften.

De to jyske klubber tager nemlig sæsonens første omgang med hinanden i aften, hvor det gælder en testkamp i Herning. 

Som altid er der spænding om de nye ansigter i trupperne og naturligvis også om de imports, som vi ikke kender til endnu. Det kunne være spillere som Esbjergs Oscar Öhman og Nick Master eller Hernings Simom Lafrance og Aleksi Ainali.

Det bliver - måske - også dagen, hvor Mathias Seldrup vender tilbage i målet hos sin barndomsklub og pudsigt nok møder sine holdkammerater fra i fjor. Også Niklas Andersens tilbagekomst til Esbjerg fra tyske DEL, hvor han har spillet for Augsburg, er ventet med spænding. Og hvad med Marcus Almquist i en ny trøje? 

Alt naturligvis med forbehold, eftersom testkampene ofte kan være omgærdet af afbud og manglende spilletilladelser. 

Begge hold mangler - uanset hvad - en stor dansk profil fra i fjor: Hernings Mathias From var helt suverænt kørende som topscorer i Metal Ligaen, mens Oliver Kjær spillede sig fra Esbjerg og ind på All Star-holdet. Begge er skiftet til større adresser i udlandet. 

Der er kampstart klokken 19 i Herning og kampen kan ses på Metalligaen.tv. 


Ejvind var en kær gæst i Retro'en  SønderjyskE henter ung back hjem fra Sverige