- Jeg halser som regel noget efter dem

Det var første gang i karrieren, at Brett Thompson scorede hele tre mål i samme powerplay. Canadieren var i det hele taget stærkt kørende i søndagens kamp mod Rødovre, hvor han var med i samtlige seks Blue Fox-scoringer. 

Thompson har succes i Herning, og det tilskriver han i høj grad sine kædekammerater Mathias From og Jesper Thörnberg, der også har væltet point ind i løbet af sæsonen. Thörnberg og From er etter og toer i pointligaen, mens Thompson ligger lidt længere nede. Canadieren mangler også de fem kampe, hvor han sad i karantæne. 

- Det er to fantastiske spillere, jeg er kommet i kæde med. Jeg spillede jo sammen med Jesper i Herlev, hvor vi havde succes sammen. Og når man så kombinerer det med Mathias' enorme talent og fart ude på den anden kant, så har man næsten en sikker succes. Det er rigtigt sjovt at spille i kæde sammen med dem. Jeg halser som regel noget efter dem, når vi skal frem ad isen. De er virkelig hurtige, griner han, siger Brett Thompson til Sportherning.dk. 

- Der er stadig rigtig meget af sæsonen tilbage, og det er jo ikke så længe siden, jeg kom tilbage fra min karantæne, så vi skal selvfølgelig tro på, at vi kan blive bedre endnu, og det arbejder vi på til træning hver dag, lyder det fra Thompson. 

Herning Blue Fox er den tredje danske klub, som Thompson optræder for. Den stærke canadier har tidligere været i Herlev og Rungsted. Sidste sæson blev han midt i sæsonen hentet til Nordsjælland. 


REPORTAGE: Aftonbladets "Hockeyresan" på besøg i Odense Efter tragisk hændelse: Nu bruger Julian Jakobsen halsbeskytter