Seks spillere har "klaret cuttet" og er med på "ugens A-kæde"

Følgende seks spillere er indlemmet i ugens A-kæde:

Mattias Pettersson (SønderjyskE): En stor weekend for svenskeren, der formåede at holde buret rent både fredag aften i Frederikshavn og på hjemmebane søndag mod Rødovre. Ikke de to mest udfordrende kampe, men 120 minutter uden mål imod er en præstation i sig selv.

Emil Kristensen (Herning Blue Fox): Stod for et mål og to assister, da Herning vandt med 6-3 over Frederikshavn, og var med over 28 minutters istid i Esbjerg fredag aften stærkt medvirkende til, at midtjyderne kunne tage fra Granly Hockey Arena med en 3-0-sejr.

Tim Daly (Herlev Eagles): Fortsætter med at spille omkring en halv time pr. kamp og er helt tilbage i den form, han leverede i sin bedste Rungsted-tid. Stødte med frem og scorede med baghånden i fredagens topkamp mod Aalborg.

Oliver True (Herlev Eagles): Formidabel kamp mod Aalborg fredag aften, som Herlev vandt med 5-3. True var med i fire af scoringerne, satte selv en enkelt og leverede en assist på tre af de øvrige. Har været uhyre skarp i hele denne sæson hidtil.

Brett Thompson (Herning Blue Fox): Var stærkt kørende i Hernings 6-3-sejr over Frederikshavn, hvor han sammen med Emil Kristensen var bedste mænd på isen på et ellers ikke særligt prangende Blue Fox-hold. Fortsatte sin gode stil fredag aften mod Esbjerg Energy.

Joonas Niemelä (Aalborg Pirates): Der var flere, der lavede masser af point i Aalborgs 9-4-sejr over Rødovre, men ingen så afgørende som finnen Niemelä, der vendte bøtten næsten egenhændigt med et hattrick, da Aalborg gik fra 0-3 til 4-3 mod Rødovre i første periode.

BLAKE BENNETT og Odense Bulldogs stopper samarbejdet OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs