Følgende seks spillere er kommet ind i sidste uges A-kæde

Inden vi går videre til en ny, dramatisk hockeyuge, så er vi klar med ugens hold, som er udvalgt i samarbejde med Metalligaen.tv-kommentatorerne. Følgende spillere har bragt sig på holdet: 

Målmand: William Rørth (Rødovre): Stod en vild kamp mod SønderjyskE søndag eftermiddag, hvor han vandt straffeslagene over kollega Pettersson. I den ordinære tid og ekstratiden tog han hele 45 af 48 skud.

Back: Philip Larsen (Esbjerg) Spillede sin hidtil bedste kamp siden comebacket i hjemmekampen mod SønderjyskE fredag aften. Var stærk både offensivt og defensivt, fik masser af istid og leverede to assister i 5-2-sejren.

Back: Malte Setkov (Rødovre): Mighty Bulls kørte med fem backer mod SønderjyskE og det gav masser af istid til Setkov, der dygtigt agerede styrmand i Rødovre-defensiven. Spillede over 33 minutter og noterede sig for en assist.

Forward: Oscar Öhman (Esbjerg): Svenskeren er stille og roligt kommet i gang på et Esbjerg-hold i fremgang. Öhman toppede foreløbigt med en storkamp mod SønderjyskE, hvor han scorede to gange og markerede sig stærkt i offensiven. 

Forward: Maxime Trepanier (Herlev): Canadieren har i den grad vist sig som et storkøb for Herlev. Er lynende farlig, når han kommer af sted i omstillinger og scorede mod både Esbjerg og Odense. Er uhyre farlig, når han "går køkkenvejen" bag om mål. 

Forward: Julian Jakobsen (Aalborg): Har fået sin anden ungdom hos Aalborg Pirates, hvor han spiller fremragende i powerplay sammen med sine canadiske makkere. Leverede et suverænt, afgørende mål i Aalborgs 5-4-sejr over Herning fredag aften. 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy Optakt: Odense Bulldogs-Herning Blue Fox