Her er ugens seks udvalgte

Vi har endnu engang - med hjælp fra kommentatorerne på Metalligaen.tv - valgt de seks spillere, der er kommet med på Ugens Hold.

Målmand: Emil Zetterquist (Herlev Eagles) - Leverede ugens eneste shutout i hjemmekampen mod Rødovre og reddede 24 skud i Vojens og stod med SønderjyskE-træner Anders Førsters ord "på hovedet", da sønderjyderne havde fem minutter i overtal i første periode søndag. Redningsprocent i ugen på 93.6.

Back: Eric Gotz (Aalborg Pirates) - Den Aalborg-spiller med mest istid overhovedet i den forgangne uge. 51 skift og to assister blev det til for amerikaneren, der spillede i alt 46:40 minutter for Pirates i de to sejre mod Frederikshavn og Esbjerg.

Back: Brandon Estes (Odense Bulldogs) - Har op omkring 30 minutters istid i hver eneste kamp og er Odenses absolutte nøglespiller lige nu. Scorede et fremragende 5-5-mål, der udlignede fredagsdramaet mod SønderjyskE.

Forward: Maxime Trépanier (Herlev Eagles): Det ligner et gedigent storkøb for Herlev med Trépanier, der dukker op her, der og allevegne. Scorede det afgørende mål mod SønderjyskE, havde været på spil i forvejen og leverede også 5-0'eren  hjemme mod Rødovre.

Forward: Darien Craighead (Aalborg Pirates): Lige så vel som Trépanier i Herlev, så er Craighead også et stort indkøb i Aalborg. Han hælder mål ind fra alle leder og kanter og lavede fem point i den forgangne uge.

Forward: Theo Keilin (Rungsted Seier Capital): Den unge svensker fortsætter med at imponere, og ikke mindst i midtugekampen i Herning var han forrygende med to scoringer. Kan virkelig være en juvel, som Rungsted har fundet oppe i Skellefteå.

Rungsted melder sig i den grad ind i Metal Final4-ræset 27-årig svensker forstærker White Hawks-angrebet