Talentfuld forward spillere videre i lyseblåt

18-årige Peter Truelsen havde sidste sæson en talentkontrakt hos SønderjyskE, og han var med på holdkortet syv kampe. Nu kan han glæde sig over en ”forfremmelse” med en ligakontrakt med Danmarksmestrene. Her får han Casper Stockfisch som assistenttræner, og de to kender hinanden indgående fra årene i Vojens Ishockey Klub.

– Peter er en stor forward, der specielt står ud på hans spilforståelse og ligeledes hans ansvarlighed og modenhed i spillet. Han skal arbejde hårdt for at videreudvikle sit talent, så han på sigt kan begå sig som en fast mand i elitetruppen, siger Casper Stockfisch.

Tilbage i 2022 fik Peter Truelsen debut i lyseblåt. På cv’et er der masser af ungdomslandskampe og en halv sæson med juniorishockey i Malmö Redhawks. Sidste sæson spillede han både U18- og U20-landskampe, selvom han har et par år endnu i U20-regi. Det forhindrer ham dog ikke i at jagte spilletid i Metal Ligaen hos SønderjyskE.

– Jeg er glad for aftalen, og jeg vil arbejde hårdt for at tilspille mig en plads på holdet. Det er især på det fysiske plan, jeg skal forbedre mig. Både min hurtighed og rent styrkemæssigt, siger Peter Truelsen.


Frederikshavn og Aalborg tørner sammen i aftenens nordjyske lokalopgør Hernings nye folk slog til i 3-2-sejr over Esbjerg