Metalligaen.dk er tilbage på daglig basis og samler op på nyhederne fra redaktionens sommerpause. Her gælder det Aalborg Pirates

Vi skal en tur til Aalborg Pirates, hvor de nordjyske bronzevindere efterhånden har fået bygget en ganske solid trup op til den kommende sæson. Der er masser af godt stof at arbejde med for træner Santeri Heiskänen, der senest har fået Sebastian Ehlers ind fra Odense. Ehlers kommer i en helt anden udgave, end da han som ung fyr senest spillede i Aalborg. Nu er han motiveret for at komme tilbage i en lederrolle.

- Sebastian kommer til at være en vigtig brik på isen, men også i omklædningsrummet, og selvom han har været væk fra Aalborg i en del sæsoner, så kender han store dele af omklædningsrummet i forvejen. Sebastian bliver en vigtig brik i offensiven, men også i powerplayet, hvor han tør tage ansvaret, siger sportschef Ronny Larsen.

Ehlers får naturligvis nummer 27 - "Ehlers-nummeret" - i Aalborg. 

Det var også markant, at Julian Jakobsen afgav kaptajnsrollen til Lasse Bo Knudsen, der er gået fra at være en spradebasse til en rolig, velovervejet back. 

På importsiden har Aalborg sagt goddag til canadiske Darien Craighead, der kommer fra en god sæson i den britiske liga, hvor han lavede 48 point i 52 kampe og var en af topspillerne hos Glasgow.

- Darien spillede en masse i powerplay og det er bestemt fedt at have flere kræfter der kan det. Han bliver en vigtig del af vores offensiv i den kommende sæson og han kommer til Aalborg for at vinde, siger Ronny Larsen til Aalborgs hjemmeside.

Sidst, men ikke mindst, har Aalborg også sagt goddag til unge William Lund, der kommer fra Herning og både kan bruges som back og angriber. 

Kunne der ankomme endnu en import inden sæsonstarten?

Aalborg har i øvrigt også ekstraarbejde med Continental Cup, hvor nordjyderne i november er vært for den ene semifinalerunde. 

Målmænd:
Georg Sørensen  
Marcus Bjørn 

Backs:
Eric Gotz (USA)
Darian Gotz (USA)
Nikolaj Nielsen 
Nicolai Weichel 
Nikolaj Carstensen 
Jonas Brøndberg 
Lasse Bo Knudsen 
William Lund 

Forwards:
Joonas Niemelä (Finland)
Darien Craighead (Canada)
Kirill Kabanov (Rusland)
Jonas Jakobsen 
Patrick Bjorkstrand 
Julian Jakobsen 
Tobias Ladehoff 
Tor Ulrik Rasmussen 
Oliver Anker Christensen 
Thomas Vilstrup Andersen 
Sebastian Brinkman 
Sebastian Ehlers 


UPDATE EFTER SOMMERPAUSEN: Rungsted Seier Capital UPDATE EFTER SOMMERPAUSEN: SønderjyskE