Metalligaen.dk er tilbage på daglig basis og samler op på nyhederne fra redaktionens sommerpause. Her gælder det Esbjerg Energy

Da vi forlod Esbjerg Energy og gik til sommerpause, havde vestjyderne stadig et par gode kort i lommen. 

Philip Larsen forlænger således sin karriere med en sæson mere i håbet om at tage en guldhjelm med hjem til reolen. 

- Det er et privilegium at kunne tage endnu en sæson i min hjemby. Vi ved alle, at der er en bagkant, og at den rykker tættere på. Hver gang man underskriver en kontrakt, overvejer man, bliver det mon min sidste? For det er svært at skulle sige farvel til et liv med hockey. Det er min passion og det eneste, jeg kender til, så jeg er helt klar over, at den dag kommer, siger en eftertænksom Philip Larsen til Esbjerg Energys hjemmeside.

Også Lucas Andersen, der kom med i Danmarks VM-trup på sidste mandat, er kommer til Esbjerg efter et par sæsoner i Rungsted. Det giver en vis ekstra farlighed til Esbjergs angreb. Her håber man formentlig at Andersen kan sætte mindst 40 point ind på kontoen i grundserien.

- Lucas er en farlig målscorer, der kan udfordre de fleste forsvar. Han har en naturlig målnæse, et godt skud, og han er dygtig på skøjterne. Han har en god størrelse og en stor fysik, så man kan sige, at han har hele pakken, fortæller cheftræner Dan Jensen fra Esbjerg Energy.

Esbjerg har ligeledes forlænget kontrakten med unge Thomas Mondrup, der satser på endnu mere spilletid i den kommende sæson. 

– Lidt ekstra power og vægt vil hjælpe Thomas i duellerne. Den slags kommer ikke af sig selv, men jeg ved, at Thomas arbejder på det hen over sommeren. Når det er lykkedes, kan vi tale om, at det næste skridt er taget. Jeg håber, det vil lykkes for ham at tage skridtet i den kommende sæson, siger han til Esbjerg Energys hjemmeside. 

Spændende er det også, hvem Nicolaj Henriksen får som makker på målmandsposten. Lige nu er det vel nærmest det eneste uafklarede spørgsmål. Kunne det være en import, der skal konkurrere og være kollega med Henriksen. 

Esbjergs trup som den ser ud netop nu:

Målmand:
Nicolaj Henriksen 

Backs:
Juuson Walli (Finland)
Jeff King (Canada)
Gordie Ballhorn (Canada)
Philip Larsen 
Mikkel Rask 
Simon Grønvaldt 
Oliver Gatz 

Forwards:
Aleksi Halme (Finland)
Nick Master (USA)
Grayson Downing (Canada)
Andreas Grundtvig 
Phillip Schultz 
Niklas Andersen 
Lucas Andersen 
Thomas Mondrup 
Frederik Bjerrum 
Sebastian Skovning 
Tobias Ebener 
Victor Sand 
Rasmus Bjerrum 
Yannick Von Bergen 


UPDATE EFTER SOMMERPAUSEN: SønderjyskE METALLIGAEN.DK holder sommerpause