Metalligaen.dk er tilbage på daglig basis og samler op på nyhederne fra redaktionens sommerpause. Her gælder det Herning Blue Fox

Herning Blue har efterhånden det meste af truppen på plads - også udenfor isen. Med Barry Smith kom en 63-årig erfaren mand, der skal assistere Garth Murray omkring holdet. I øvrigt anbefalet af Todd Bjorkstrand, der altid har haft gode relationer til Peter Regin, den nye sportsdirektør. 

- Jeg er egentlig selv lidt overvældet over, at det er lykkedes os at tilknytte en assisterende træner med så imponerende en baggrund, til Garth Murray, vores cheftræner. Det er jo en helt fantastisk kompetence, som Garth pludselig kan benytte sig af, og som helt sikkert vil komme til at give vores cheftræner den ro der skal til, for at han kan fokusere på de store linjer på holdet, siger Peter Regin om den den nye assistent.

Joachim Linnet har efter et års pause besluttet sig for at gøre comeback hos Herning i en offensiv, hvor der er rigtig godt fyldt op. Også fordi supertalentet Hjalte Thomsen - i øvrigt søn af den tidligere ligaspiller Ulrich Thomsen - ligeledes træder ind i truppen på en lejeaftale fra Malmö.

Joachim har været væk fra elitehockey i et år, og har ønsket at komme tilbage igen. Han har trænet hårdt i sommer for at komme tilbage til den spiller vi så i finalerne for to år siden. Vi tror på det nok skal lykkes, og så har det bare en utroligt stor værdi, at det er en ægte Herning-dreng der nu kommer tilbage og kan styrke vores bredde, siger sportsdirektør Peter Regin om Linnet.

- Jeg er glad for at den kommende sæson bliver som spiller på seniorniveau i Herning, så jeg hele tiden kan blive ved med at måle mig opad i min udvikling. I forhold til mine første få kampe for Herning, så glæder jeg mig også til nu at komme tilbage, og vise overfor både klubben og fansene, at jeg har bygget endnu mere på mit spil, og håber at jeg kan komme til at hjælpe holdet til succes, siger Hjalte Thomsen til klubbens hjemmeside.

Der bliver virkelig kamp op om pladserne i Blue Fox-offensiven, der pt. tæller 15 spillere. Et prominent navn eller to ryger ud af de første fire kæder 3. september til premieren i Vojens.  

Herning Blue Fox-truppen netop nu:

Målmænd:
Janis Fecers (Letland)
Mathias Seldrup

 
Backs:
Jacob Nordqvist (Sverige)
Oskars Cibulskis (Letland)
Petter Hansson (Sverige)
Jacob Jessen 

Jesper Bank Olesen 
Viggo Damgaard 
Kasper Simonsen 
Emil Kristensen 
Christian Mieritz 

Forwards:
Brett Thompson (Canada)
Simon Lafrance (Canada)
Aleksi Ainali (Finland)
Derian Plouffe (Canada)
Karlis Peca 

Victor Cubars 
Magnus Carlsen 
Martin Eskildsen 
Lukas Bang 
Morten Poulsen 
Mathias Bau 
Marcus Almquist 
Maksim Popovic 
Joachim Linnet 
Hjalte Thomsen 


UPDATE EFTER SOMMERPAUSEN: Odense Bulldogs UPDATE EFTER SOMMERPAUSEN: Rungsted Seier Capital