Vi SKAL tro på vores lille chance for at nå slutspillet, siger Odense-canadieren

Det var en af sæsonens største – hvis ikke DEN største – sensation i indeværende sæson, da Odense i går slog Rungsted med sikre 4-1 i Bitcoin Arena. Et klogt spillende Bulldogs-hold pillede langsomt, men sikkert brodden af Rungsted, og slog til både offensivt og defensivt. Hvordan kunne det lige lade sig gøre? Vi spurgte Odenses rutinerede forward Dale Mitchell.

Han gav en stor del af æren til en velspillende Tadeas Galansky i Odense-målet.

- Han var fremragende derinde. Samtidig var vi gode til at holde os til taktikken, og vi gjorde det ikke nemt for dem at skøjte med fart ind i vores zone. Vi tog heller ikke særlig mange udvisninger og dermed kom deres farlige powerplay ikke i trit, siger Dale Mitchell.

- Alle køber ind på taktikken og vi spiller som en enhed på fem mand, hvilket er vigtigt. Samtidig har vi nu spillere, som ikke har fået lov at vise sig frem gennem hele sæsonen, men som nu får muligheden. De har gjort et fremragende stykke arbejde, tilføjer Odense-forwarden.

Det ser ud som om, du har fundet godt sammen Golovkovs, samtidig med, at du selv er kommet i bedre form. Hvordan ser du din egen udvikling, og kan Golovkovs spille sig ind på Bulldogs-holdet til den kommende sæson?

- Det kan lyde som en undskyldning, men man skal huske, at jeg begyndte sæsonen med en knæoperation og derfor ikke fik en eneste træningskamp. De første fire-otte kampe var hårde, for mit knæ var ikke hundrede procent, da jeg kom tilbage. Jeg vil sige, at jeg har følt mig ”som mig selv” i de seneste 10-15 kampe, siger Dale Mitchell.

- Georg er en sjov spiller at spille sammen med. Han har masser af fart og arbejder hårdt med at få fat i de løse pucke, hvilket jeg nyder. Anker (Oliver Anker var tredjemand i kæden i går) spillede fremragende i går. Han steppede virkelig op, da han fik chancen. Om Georgs fremtid? Det må du spørge ham om. Så godt som han spiller, burde han have mange muligheder i den her liga, lyder det fra den canadiske angriber, der kører på sine sidste kampe i Danmark og i karrieren.

Med 11 point op til Rødovre ligner det en umulig opgave at få et sidste skud i slutspillet, men fynboerne SKAL tro på det, siger Mitchell.

- Det bliver virkelig ”tough”, men kan vi fortsætte som i de seneste fire-fem kampe, kan vi måske skaffe os en mulighed, lyder det.


MINI-LIGA også aflyst: Briterne siger definitivt farvel til sæsonen VIDEO: 12 MÅL fra kampen mellem Herlev og Herning