En dansker har fået mest istid i serien. Se hvem lige her.

Når Spar Nord Arena lægger is til den syvende kamp mellem Odense og Esbjerg, er der i den grad mulighed for at blive helt for de omkring 40 spillere, der kommer på is i aften. Vi har kigget lidt på seriens tal, før den kulminerer i aften fra klokken 19:30 og fremad.

Der er altid masser af diskussion og debat omkring danskere kontra udlændinge, og kigger man på Time on Ice, er det faktisk danskerne, der er toneangivende i serien.

Martin Larsen har spillet 150:27 minutter i de seks kampe og dermed den mest benyttede spiller hos Odense i kampene mod Esbjerg. Lige efter følger Tommy Muck med 149:08 minutter. Ganske interessant er det, at Radim Piroutek er den angriber, der har spillet flest minutter for Odense med 133:51 minutter, han forfølges dog skarpt af firkløveret Brinkman, Thelin og Skvorcovs.

Hos Esbjerg er det Jeff King (148:31 minutter), der har spillet flest minutter. Han forfølges af Philip Larsen, der har spillet 138:09 minutter. Oliver Kjær står med 128:34 minutter som den mest benyttede angriber, forfulgt af Josh Winquist, Andreas Grundtvig og Philip Schultz.

Topscorer i serien er Odenses Michael Keränen med 7 point (3+4). Esbjerg har Oliver Kjær som topscorer med 6 point (3+3). Jonathan Brinkman har scoret flest mål (5), men har til gengæld ikke nogen assister.

Frederik Bjerrum (0+4), Josh Winquist (1+3) og Andreas Grundtvig (2+2) står alle med fire point for Esbjerg.

Så kigger vi på plus/minus: Her står Radim Piroutek med +5 bedst for Odense, han følges af Travis Hamonic +4. Hos Esbjerg har Gordie Ballhorn (+4) og Josh Winquist (+3). Nederst i den kategori er Philip Larsen (-6) og Philip Schultz (-4), mens Odense har Martin Larsen og Gunars Skvorcovs (-4).

Jonathan Brinkman har haft 10 scoringschancer for Odense, mens Josh Winquist og Philip Schultz er højest med 7 chancer for Esbjerg.

Ganske interessant er det, at seks Esbjerg-spillere har flere hits end Odenses Michael Keränen (9). Det er Grayson Downing (12), Brandon Magee (11) og Csanad Erdely, Frederik Bjerrum, Philip Schultz og Arturs Salija (10).

Endelig er der målmandsstatistikken: Der er blevet skudt 203 gange på Bergvik, der har lukket 15 mål ind (92.6), mens Seldrup har modtaget 194 skud med 16 mål imod (91.8).

Hvem bliver helt i aften? Døm selv efter tallene.

ESBJERG ENERGY VIDERE efter 4-1-sejr i Odense OPTAKT: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy