Forrygende anden periode af hjemmeholdet i PM Montage Arena

Herlev Eagles-Aalborg Pirates 6-2 (1-0,3-1,2-1) Herlev Eagles kom perfekt fra start efter den lange landsholdspause, da det i aften blev til en stensikker 6-2-sejr over topholdet Aalborg Pirates, der kom ned på jorden efter sejren tirsdag aften over Herning.

Herlev er med sejren formentlig sikker på syvendepladsen i tabellen og kan altså nu koncentrere sig om et eventuelt avancement i tabellen.

Benjamin Mauritzen var den eneste målscorer i en jævnbyrdig første periode, hvor Riekkinen og Rollin-Carlsson satte backen op til skud. Målet faldt efter 16 minutter i en periode hvor Herlev var bedst i starten, mens Aalborg arbejdede sig ind i kampen, som perioden skred frem.

Mikkel Højbjerg var alene foran Emil Jidskog i begyndelsen af anden periode, men svenskeren greb den farlige Aalborg-mand ud og i stedet slog Herlev til igen. Johan Skinnars vristede sig fri af Lasse Bo Knudsen og sendte pucken ind til Brett Thompson, der konverterede pasningen. 2-0 til hjemmeholdet.

Aalborg reducerede i powerplay. Mikkel Højbjerg fandt Kirill Kabanov ved fjerneste stolpe, men anden periode var hjemmeholdets.

Herlev pressede på og Alexander Lindqvist-Hansen skød fra blue line til 3-1. Kort efter satte Tobias Ruelykke 4-1’eren. Der var ikke meget defensivt arbejde på Aalborg-holdet i den fase af kampen, og det udnyttede Herlev på forrygende vis.

4-1 efter 40 minutter og stor jubel i PM Montage Arena.

To minutter inde i tredje periode satte Johan Skinnars 5-1-målet og afgjorde dermed kampen definitivt. Martin Lefebvres første mål i sin ”nye” Aalborg-trøje kunne ikke pille ved det faktum.

Der var slagsmål at gå hjem på. Kirill Kabanov og Ulrich Linnet røg i en batalje midt på isen, og det samme gjorde Panelin-Borg og Luis Blak Olsen. Alle fire måtte lidt tidligere i bad end resten af holdkammeraterne.

5-2 og næsten to minutter tilbage fik Garth Murray til at trække målmand George Sørensen ud. Alexander Lindqvist-Hansen scorede i tomt mål og lukkede til 6-2.

Noget af et selvtillidsboost til Herlev, mens Aalborg-træner Murray formentlig ikke er tilfreds med dagens facit.

Effektive Blue Fox lukkede af og slog Frederikshavn 2-0 OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates