Svenske Acke Ringström er seneste mand i Herlev-trøjen.

Herlev Eagles har nyt på bedding igen.

Ørnene har hentet den svenske back Acke Ringström, der er 28 år gammel og senest har spillet Allsvenskan for Västerås. Ringström har stor, stor erfaring med fra Division I og Allsvenskan og bliver en central del af Herlevs forsvar sammen med Niklas Tikkinen, meddeler Eagles i en pressemeddelelse, hvor præsentationen lyder således: 

– Head Coach Patrick Wener har igen været en tur forbi hjemlandet, nærmere bekendt Västerås. Her har han lavet en aftale med Acke Ringström for den kommende sæson. Acke Ringström kommer fra Allsvenskan hvor han sidste sæson lavede 12 point for Västerås IK i 48 kampe. Patric har set en del video på Acke og fået rigtig gode anbefalinger på ham. Vi glæder os til at byde Acke velkommen til Herlev Eagles i august sammen med resten af truppen.

Acke Ringström er 185 centimeter lang og vejer 92 kilo og drøner for første gang udenfor Sveriges grænser for at spille prof-hockey. Han har mest været i Division I, hvor han står noteret for næsten 350 kampe for forskellige klubber, og er altså nu klar for Eagles. 


Mathias Seldrup tager en sæson mere i Esbjerg Sebastian Bergholt skifter fra Rødovre til Aalborg Pirates