Der kunne ikke indvendes noget mod fynboernes sejr i Frederikshavn, da de tog en 3-0 sejr med hjem i bussen til Odense

Frederikshavn White Hawks – Odense Bulldogs 0-3 (0-1,0-1,0-1)

Odense tog endnu en sejr over White Hawks i sæsonen. Det var ikke særlig prangende det der blev vist af de to hold, men fynboerne trak fortjent det længste strå, og blev aldrig ofr alvor udfordret af et tamt hjemmehold der for tiden har det svært i Metal Ligaen.

En første periode spækket med fejl fra begge mandskaber, gjorde det ikke til en seværdig forestilling. Der var alt for mange slappe pasninger, og det lignede en træningskamp tilbage i begyndelsen af august. Begge mandskaber kunne ikke bruge et nederlag til noget i aftenens kamp, og det så ud til at præge dem i begyndelsen af kampen.

Der var dog chancer i perioden, men ikke sådan at man var helt oppe at ringe som tilskuer. En tam forestilling, både på og uden for isen, hvor White Hawks fanklubben desværre nærmest helt havde meldt sig fraværende. 10-12 fans fra Odense havde taget turen til Vendsyssel, og gav lidt liv på tilskuerpladserne.

Det var også Odense supporterne der kunne glæde sig, da Skvorcovs tog chancen, og sendte skiven mellem benene på tilbagevendte Galansky i høge-buret. Trods alt fortjent føring til fynboerne, der var det bedste hold, af to dårlige, i første periode.

Det dårlige spil fortsatte i anden periode, om end fynboerne fik mere gang i den rent offensivt. Høgene fornærmer man ikke ved at skrive, at de ikke var til stede i aften. Det lignede slet ikke Pelle Hånbergs mandskab at være så lidt til stede i nærkampene, og intensiteten og aggressiviteten var fuldstændig en mangelvare hos White Hawks.

Odense spillede ikke godt, men det var alt rigeligt i aften. Efter små to minutter af perioden, fik Oliver True alt for meget plads inde foran Galansky målet. Via stolpen, røg pucken ind i netmaskerne til 0-2, og True glædede sig over, at han fik så meget plads at boltre sig på, uden han blev generet af høge-backerne.

At sige det burde være blevet til flere kasser af fynboerne er måske at stramme den, men skulle der have været flere scoringer i perioden, så var det i hvert fald gæsterne der burde have haft dem. Hjemmeholdet producerede absolut intet, og små 1300 tilskuere fik i hvert fald ikke noget for entréen i aften.

I White Hawks lejren var der debut til Jonas Jakobsen, der har været ude siden de første træningskampe. Bortset fra en masse fight, var det begrænset hvad man så til ham på et svagt White Hawks mandskab. I Odense var der debut til David Karlström, der gik direkte ind i førstekæden. Han leverede en stabil indsats, og bliver spændende at følge den kommende måned, hvor han skal forsøge at spille sig en fast kontrakt hos fynboerne.

To gange var stolperne i vejen for hjemmeholdet i begyndelsen af tredje periode, hvor de momentvis kom frem til mere. Dog ikke mere end fynboerne stadig havde kontrol over begivenhederne.

Det var småt med højdepunkter i tredje periode. Høgene kunne ikke, og fynboerne var tilfredse, og ville ikke mere.

Galansky ud af kassen med to minutter igen, i et sidste desperat forsøg på at få et eller andet. Det gav som næsten altid bare et mål imod, og i aften var ingen undtagelse. Skvorcovs scorede sit andet mål i det tomme net til 0-3.

Dermed en sikker sejr til Odense Bulldogs, der stadig ikke er afskrevet i kampen om at komme i Final 4. For vendelboernes vedkommende var det nok sidste mulighed i aften, og dermed ingen deltagelse i år for høgene til den eftertragtede weekend senere i sæsonen.

7-0: Aalborg kørte SønderjyskE ud af banen i topkamp OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs