Martin Larsen glædede sig over den store opbakning til Ishockey for veteraner fredag aften

Nok gik det så ikke godt med kampen for Odense Bulldogs fredag aften, men fynboerne kunne glæde sig over meget andet: For det første var der sæsonrekord med 2385 tilskuere og for det andet så forløb "Ishockey for veteraner"-aftenen på finest mulige manér:

Med masser af aktiviteter på og uden for isen fik det danske forsvar masser af positiv omtale, og der var som bekendt også en hilsen fra højeste sted i form af forsvarsminister Trine Bramsen, der desværre ikke selv havde mulighed for at være til stede ved arrangementet. 

Der bliver givet gas ved den efterfølgende trøjeauktion. Det endelige resultat kender vi ikke helt endnu, men alene Martin Larsens trøje var i den grad ombejlet. 

Larsen, der selv er ved Den Kongelige Livgarde, fik sin flotte trøje afsat for hele 20.000 kroner, og hele overskuddet fra trøjeauktionen går altså til veteranhjemmet i Odense.

- Umiddelbart så er mit indtryk, at folk havde en fed aften. Det var jo en fantastisk kulisse med 2400 tilskuere. Så målet er indfriet med at få skabt opmærksom omkring det arbejde, der foregår på veteranhjemmet I Odense. De veteraner der var ude og se kampen, har fået en god oplevelse, så alt i alt synes jeg, det var vellykket, lyder det fra Martin Larsen til Metalligaen.dk her et par dage efter kampen. 

 


VIDEO: Highlights fra Herning-Frederikshavn 15 SKARPE SKUD: Billeder fra Herlev-Aalborg