Ny taktisk tilgang til kampene, fortæller kaptajn Jannik Christensen

Esbjerg Energy har i de seneste fire kampe lukket rigtig godt ned i defensiven foran målmanden Thomas Lillie, der også har fået tjansen som målmand i fire sejre på stribe. Der er blot gået halvandet mål ind i gennemsnit hos vestjyderne i kampene mod Rødovre, Odense og Herning. 

Det skyldes ikke mindst, at Esbjerg-træner Jason Jaspers har haft mere fokus på defensiven end forgængeren Mark Pederson.

Det siger Energy-kaptajn Jannik Christensen i et interview med JydskeVestkysten.

- Det har faktisk været et fokus fra dag et fra den nye træner. Vi skal holde orden i eget hus, vi skal beskytte vores mål, og den taktik og det arbejde begynder at kunne ses på banen nu, siger han.

- Da vi havde Mark (Pederson, red.), spillede vi et meget aggressivt forsvarsspil med fokus på at erobre pucken i egen zone, nu er vi mere fokuseret på at være lidt mere afventende og være gode inde foran eget mål. Det har været en svær tilvænning efter så mange sæsoner med den samme taktik, men det begynder at sidde nu. Vi har virkelig spillet disciplineret, lyder det fra Christensen til JydskeVestkysten.

Ny chance til Esbjerg Energy for at praktisere den nye og skarpe taktiske stil, når SønderjyskE fredag kommer forbi Granly Hockey Arena.


Lasse Bo Knudsen var hårdt ramt af Corona-virus SKARPE BILLEDER fra Herlevs sejr over Herning