Vickie Maria Dam Gripping blev grebet af ishockey i 2004 og glæder sig til at se Anthony Nigro i aktion for SønderjyskE i denne sæson. Læs her hendes betragtninger før den kommende sæson

Du er ny person i Metal Ligaens fanpanel. Hvor længe har du set ishockey og hvorfor holder du af lige netop din klub?
Jeg har set ishockey siden 2004. I starten var jeg mest med for min mands skyld, men efter at været med til VM i Ostrava samme år, var jeg solgt. At min klub er SønderjyskE, udspringer til del også af, at min svigerfamilie er fra Vojens, så det var igennem det der dengang hed Vojens IK, jeg blev introduceret for ishockeyen. Vi bor mellem Horsens og Vejle, men er til alle hjemmekampe i Vojens og så mange udekampe, det lader sig gøre. 

Hvordan ser du tilbage på sidste sæson?

Jeg ser tilbage med glæde. Efter et par resultatmæssigt svage år spillede de lyseblå igen med, hvor det var sjovt, og selvom det glippede i finaleserien, var det en fantastisk sæson. 

Hvilken spiller glæder du dig mest til at opleve på dit hold i den kommende sæson?

#24 Anthony Nigro - hårdt arbejdende spiller med en fed attitude.

Hvilken dansk drømmespiller - fra de andre Metal Liga-klubber - ville du helst se på dit hold og hvorfor?

Hvis der var frit valg på alle hylder, kunne jeg rigtig godt tænke mig at se Markus Jensen fra Herning i den lyseblå trøje. Talentfuld, sulten, ung forward med god size.

Du glæder dig til, at Metal Ligaen begynder igen, fordi...

Jeg elsker ishockey. Det er svært at finde noget, der slår den stemning, der er i arenaen en fredag aften, hvor en af lokalrivalerne er på besøg.

Hvad er det bedste ved at gå til ishockey i Danmark? 

Intensiteten på isen og fællesskabet på lægterne. Vi er en flok, der står sammen hver gang og har gjort det i en del år efterhånden og det har udviklet sig i venskaber, hvor vi også ses, når sæsonen ikke er i gang.

Rosenthal tog trofæet: Goalgetteren fik Ambassador's Cup Frederikshavn-forward: Vi ser lidt bredere ud i denne sæson