Mighty Bulls-fans kan forvente et højere informationsniveau

Når man har surfet omkring på de forskellige sociale medier, så har kritikken ofte været hård. 

Et af de hyppige kritikpunkter har været manglende informationer fra ledelsen omkring situationen i forstadsklubben og rygterne om problemer i Rødovre har også verseret længe før pressemeddelelsen om problemerne ankom. 

Skulle man tro meldingerne fra Rødovres ejerskab og Advisory Board, bliver åbenheden også øget i den kommende tid, som redningsaktionen skrider frem.

- Advisory Boardet og ejerkredsen arbejder benhårdt på at skabe gennemsigtighed i processen, men det tager tid at skabe det nødvendige overblik, både økonomisk og sportsligt inden der kan meldes yderligere ud, skriver parterne i pressemeddelelsen. 

- Når der er kommet overblik over alle dele af situationen, vil der blive inviteret til et åbent fanmøde. Her vil repræsentanter fra klubben og flere medlemmer af Advisory Boardet være til stede for at besvare spørgsmål og give en update på situationen, lyder det fra Rødovres advisory board og ejerskab.

Foreløbig er det altså meldt ud, at den nye ledelse har hentet 619.000 kroner ind og dermed reddet klubben fra en truende konkurs. 


4-0: Herning blankede gæsterne fra Rungsted OPTAKT: Herning Blue Fox-Rungsted Seier Capital