Cheftræneren fortsætter sammen med Ronny Larsen

På dagens pressemøde i Aalborg, hvor den nye direktør Morten Secher blev præsenteret, blev det ligeledes offentliggjort, at cheftræner Garth Murray og sportschef og assisterende træner Ronny Larsen fortsætter samarbejdet.

Aalborg Pirates skriver følgende: 

. Udover at forlænge med manageren er man godt i gang med spillertruppen for kommende sæson, hvor profiler som Julian Jakobsen, Thomas Spelling, Martin og Mikkel Højbjerg, Sebastian Bergholt, Nicolaj Carstensen og Georg Sørensen allerede er på plads.

- Garth Murray har vist vejen som headcoach i et år og med benhårdt arbejde, en harmonisk spillertrup, kvalifikation til Metal FINAL4 og en grundspilssejr, at han udvikler sig dagligt sammen med spillere og ledere og vi er glade for at han har kvitteret for den tillid vi har vist med ansættelsen af ham sidste år.

- Sammen ser vi frem til nogle spændende år, så Garth kan udvikle sig til at blive en absolut toptræner og måske blive attraktiv for større ligaer med tiden. Nu er fokus det næste lange stykke tid på udvikling af Aalborg Pirates.

 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital Aalborg Pirates har fundet sin nye direktør