Når Rungsted Seier Capital skal forsvare guldet, bliver den tidligere Malmö Redhawks-spiller en del af holdet

Rungsted Seier Capital har skrevet en etårig kontrakt med den 31-årige angriber Henrik Hetta, der kommer fra et ophold i Vesterås.
Inden da har Hetta spillet adskillige sæsoner for Malmö Redhawks og Skellefteå i SHL, og han var kaptajn for det Malmö-hold, der efter mange års tilløb, fik spillet skåningerne tilbage i den bedste svenske række i 2015.

-Jeg kender både Nichlas Hardt og Mattias Persson rigtigt godt fra min tid i Malmö, og de har begge talt varmt om Rungsted Seier Capital. Den danske liga er blevet rigtig stærk gennem de seneste år, og jeg glæder mig meget til udfordringerne i Nordsjælland fortæller Henrik Hetta, der er ligesom flere andre Rungsted Seier Capital spillere, er bosiddende i Malmö.

-Rungsted Seier Capitals sportschef Morten Hagen fortæller at Rungsted Seier Capital fans godt kan glæde sig til at stifte bekendtskab med den nye svenske angriber:

Henrik er en meget hårdtarbejdende angriber, som altid går forrest og sætter holdet før sig selv. Når man får muligheden for at tilføre en spiller der både har været kaptajn og assisterende kaptajn i Malmö Redhawks, så er det klart at man forsøger at få enderne til at nå sammen slutter Morten Hagen.

Henrik Hetta kommer til at spille med trøje nummer 19, der blev ledig, da Nikolai Gade gik på pension for et par måneder siden.


Jonatan Nielsen forlænger med Rødovre SEBASTIAN SØRENSEN er ny angriber i Rungsted