Tredje prøveaften på svensk for Eagles

Efter nederlag i Kristiansstad (Allsvenskan) og Halmstad (Divsion I) prøver Herlev Eagles sig for tredje gang i preseason i aften. Og i modsætning til mange andre klubber, der tester mod Metal Liga-modstand i indeværende sæson, hedder det altså primært svensk modstand for Eagles frem mod premieren 6. september.

Herlevs svenske træner Patric Wener råder i indeværende sæson over et hold, der ligesom i fjor er præget af svensk blod, og det skal blive spændende at se en mand som Johan Skinnars, der trods alt kommer fra et job som kaptajn i både Södertälje og Kristiansstads IK inden for de senere sæsoner.

Ham skal Herlev formentlig nok få masser af glæde ud af. 

Skinnars og holdkammeraterne spiller i aften hos Troja-Ljungby, hvor det gælder det lokale hold, der for et par sæsoner siden spillede i Allsvenskan, hvor mange vil sige, at klubben fra Småland også retteligt hører til.

Troja-Ljungby er pr. tradition et af de stærkere mandskaber i Division I, men kom dog ikke så langt som "normalt" i kampen for Allsvenskan-pladser i sidste sæson.

Her tabte Troja i næstsidste playoff til kvalserien til Vimmerby og kommer altså fra en sæson under gennemsnittet. Er det noget, Herlev kan udnytte i aften? En ting er sikkert, og det er, at Eagles kommer op med et stærkt, taktisk skolet mandskab. Sådan er det nemlig - næsten uanset niveau - med de svenske mandskaber. 


Her er de første tre tv-kampe Kirill Kabanov ligner nu en Pirates-spiller