Den unge back har været et år ude med skader, men er nu frisk igen og klar til Metal Liga

Max Vilstrup Olesen var i "coronasæsonen" fast mand hos Herlev Eagles med 45 kampe til følge og en ganske fornuftig indsats på ørnenes backlinje. 

Men i sidste sæson var Max Vilstrup Olesen ude med en skade i hele sæsonen og fik altså ikke mulighed for at fortsætte sin gode udvikling. Det gør han i den kommende sæson, skriver Herlev-direktør Lars Skjøth i sit nyhedsbrev på Eagles' Facebook-side. 

-. Vilstrup er tilbage efter et helt års skadespause og hvis han fortsætter der hvor han slap for et år siden og kan holde sig skadesfri, har vi også lov til at have forventninger til ham, lyder fra Lars Skjøth, der også roser andre af de unge aktører i Eagles-truppen. 
- Elmose er rent fysisk i sit livs form. Christian indtager den sværeste position på tværs af alle "boldspil". Ung andenmålmand bag ved en etableret. Det kræver tålmodighed og stærk psyke at vente på sin chance, men Christian har, hvad der skal til, lyder det fra direktøren.
- Endelig er der de to nye i klassen, Kristian Kragh og Christoffer Frænell. Begge er ubesværet gledet ind i truppen ved den fysiske træning og begge besidder de det vi i Eagles lægger så meget vægt på. God energi, stor arbejdsindsats og højt humør selv under pres, siger Herlev-direktøren i nyhedsbrevet. 

ALBIN LINDGREN rykker til italiensk ishockey JOONAS RIEKKINEN søger mod Tyskland efter fem sæsoner i Danmark