Backen fortsætter karrieren hos Eagles

Rungsted Seier Capital-backen Mikkel Persson blev i sidste sæson ramt af en alvorlig knæskade, der i store træk holdt ham ude af sæsonen. En sæson, som Persson - der var vendt tilbage fra et fint ophold i Mikkeli i Finland - ellers havde glædet sig til. 

Han fortsatte i denne sæson i Rungsted, men er blevet rykket meget rundt i kæderne og har ikke spillet sig til en stamplads på holdet. 

Derfor skifter Persson nu til Herlev Eagles, hvor der lige nu kun er seks backer til rådighed. 

 Vi har for den resterende del af sæsonen 2020/21 indgået aftale med Mikkel Persson som kommer direkte fra Rungsted SC. Mikkel er back og repræsenterede også Eagles i sæsonen 2016/17 og vi glæder os til igen at se ham i ligaens flotteste trøje, skriver Herlev. 
Rungsted tager afsked med Persson således:

- Mikkel kom til Rungsted i 2019, men en alvorlig knæskade satte en stopper for det meste af sidste sæson. I denne sæson er Mikkel kommet stærkt tilbage, men med tilgangen af Mathias Røndbjerg har vi ni backer på kontrakt, og vi er blevet enige om at det ud fra et udviklingsmæssigt perspektiv, giver bedre mening for Mikkel at skifte klub, da der er udsigt til mere spilletid i Herlev.

- Vi takker Mikkel for hans tid i Rungsted trøjen, og ønsker ham alt det bedste fremover.


METAL LIGAEN TV: Nicklas Carlsen efter Rungsted-Rødovre METAL LIGAEN TV: David Grubak, TISSOT MÅNEDENS SPILLER